Mi lehet az oka az éjszakai köhögésnek, és medddig használható a köptető?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3,5 éves. Kb egy hete éjszakánként köhög,nem hurutosan. Voltunk dokinál,azt mondta nem teljesen tiszta a tüdeje és duzzadt egy kicsit az orrnyálkahártyája. Köptetőt javasolt,orrcseppet. Én a lándzsás útifű szirupot használom,nappal egyszer meg lefekvés elött. És kenegetem a mellkasát meg a hátát Sunrider olajjal. Érdekelne még egy-két ötlet a köhögésre.2011. nov. 28. 13:02
1/6 anonim válasza:
Stodal szirup, homeos nekünk bevált.
2/6 anonim válasza:
köptetőt soha ne adj lefekvés előtt! Nekem a dokim mondta, mert akkor éjjel nagyon sokat fog köhögni, és a váladék sem rendesen tud felszakadni. Én reggel adok a fiamnak, és délutáni alvás után, tehát 3-4 között. Viszont nekem át kell tetettnűnem a sóbarlangot is délelőttre, mert mult héten du. jártunk, és köhögött éjjel. Hétvégén nem voltunk, nem is köhögött.
Köhögésre nagyon jó a sóbarlang. Szerintem. ileltve nekünk a prospen köpteteő vált be a legjobban.
3/6 anonim válasza:
tetetnem a sóbarlangot(kicsit elírtam:-))
4/6 anonim válasza:
Nekünk mindenféle köptető és egyéb köhögés elleni szirupok után a hagymatea vált be + a baby loof balzsam.Pedig megmondom őszintén kételkedtem a hagymateában, mikor semmi se használt kipróbáltam, és már az első nap után éjszaka alig köhögött a kisfiam.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:)
2011. nov. 29. 12:30
6/6 anonim válasza:
nekünk a lándzsás útifű nem használt :(
Rhinatiolt javasolt az orvos öt napig. 1,5 éves.
A nagy 3, neki nem írt semmit köhögésre, mert ő nem annyira beteg. (Viszont hány, ha köhög, rémes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!