Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviban használatos apró...

Oviban használatos apró tömörgumi állatkákat hol szerezhetnék be?

Figyelt kérdés

Annyira imádja a lányom. Tudjátok, amivel a nagyokat pl számolni tanítják. Vannak belőle fejlettebb verziók: egy dobozban sokféle állat, kisebbek és nagyobbak, többféle színben. Van járművesben is. Úgy szeretnék venni neki, de nem találok a neten.

Vannak esetleg óvodák ellátására szakosodott cégek?

2012. nov. 20. 13:02
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Megrendeltem az imént, és végül én is csak az anya és kicsinye szettet rendeltem. A postaköltség picivel magasabb, mert azt választottam, hogy 1-2 nap alatt szállítsák ki, nehogy késsen a karácsonyi dömping miatt. Összesen 28.91 font volt, amit a PayPal 10.500 Ft-ra számolt, úgyhogy ennek a fele a te részed. De szerintem még így is jól jártunk a HOR-hoz képest, mert ha jól rémlik, ott 7e Ft fölött volt az ára. (Amazonon 30 font lett volna, és a kiszállítás bizonytalan, ott az gyors kiszállítás +10 font lett volna.)

Még nem tudom pontosan, hogy mikor érkezik haza, mert a barátnőm december 13-án jön repülővel, lehet, hogy ő fogja elhozni, de küld haza dobozokat is a dec. 10-i héten egy magyar fuvarozó céggel (megbizhatóak), ők általában 5-6 nap alatt érnek a csomagokkal Magyarországra. A lényeg, hogy karácsony előtt itt lesznek az állatkák. Postára biztosan nem fogok eljutni velük, mert egy 3 hónapossal és egy 2 évessel vagyok itthon, de megnézem, hogy van-e olyan futárcég, aki eljön ide, és elviszi hozzád. Vagy személyesen is jöhetsz érte, igazából bármikor jó.

2012. dec. 4. 13:35
 32/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Mindenképp szólj lszi, ha megvan az utalandó összeg, küldöm rögtön. Egy kolléganőm a mátyásföldi Natasa utában lakik, nem tudom, ez mennyire van messze Tőletek, ő el tudná-e esetleg hozni. Ha nem, akkor a futárt választanám, ne kelljen magyarázkodni a kislányomnak, hogy hova is megyünk és miért, meg időtakarékossági okokból is.
2012. dec. 5. 11:33
 33/37 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtt szerencsésen megérkeztek az angliai címre a dobozok, bennük az állatkák! :-) Holnapután indul haza a csomag, és a jövőhét utáni hét elején érkezik meg (dec. 17-18.). Sajnos a karácsony közelsége miatt futárcég már nem vállalja a szállítást, úgyhogy a budapesti logisztikát neked kell megoldanod.
2012. dec. 9. 14:05
 34/37 anonim ***** válasza:
OFF Ezt miert nem privatban intezitek????
2012. dec. 9. 15:01
 35/37 anonim ***** válasza:

Nézd, itt a járműves szett mennyivel olcsóbb, mint a HOR Zrt-nél:

[link]

[link]

De az anya és kicsinye szett nem kapható náluk, viszont minden más számolós igen, és olcsóbban. :-)

2012. dec. 17. 22:59
 36/37 A kérdező kommentje:
Nektek jó lenne a macikás, nekem is jó lenne a háziállatos, bár annál nem derül ki, hogy két méretben vannak-e benne az állatok. De már úgyis mindegy, hisz úton az angliai szállítmány :) Van róla híred?
2012. dec. 18. 12:50
 37/37 anonim ***** válasza:
Igen, épp írtam is privit, hogy megérkezett, itt van nálam már, és naaaagyon cuki!! :-) Írj majd, hogy mikor akartok jönni érte.
2012. dec. 18. 17:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!