Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sürgősen kellene Bogyó és...

Sürgősen kellene Bogyó és Babóca marcipánfigura, vagy tortára ostya- honnan szerezhetnék?

Figyelt kérdés
Kisfiam szülinapjára kellene, jövő hét szerdára. Egyet találtam a Tesz-veszen, de ha valaki tudna máshonnan elérhetőt (Bp. környékén), kérem szóljon! Sürgős! Köszönöm!
2011. szept. 9. 13:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Valahol a Visegrádi utcában vagy egy cukrász kellékes, ott vitt kép alalpján bármiből csinálnak tortaostyát. Címet nem tudok pontosan, de anyukám ott csináltatott egyszer fényképes tortaostyát.

MArcipánfigurát nem tudod magad megcsinálni? Bogyóék elég sematikus figurák, csak golyót, hengert meg kúpot kell formázni. Színes marcipánt lehet kapni a Szamos üzeltekben, olyan is van, hogy sok színből egy-egy kicsi rúd, pont ilyen figurák készítéséhez.

2011. szept. 9. 13:43
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. szept. 9. 13:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Második, nem semmi ez a belinkelt torta!

Amikor ilyenekt látok, mindig szaranyának érzem magam, hogy nem tudok ilyenekt kreálni...:)

Egyébként én is most készülök megcsinálni a kislányom 2. szülinapi tortáját, de én csak álmodozok ilyen csoda-tortákról...

1. voltam.

2011. szept. 9. 13:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a gyors, és hasznos válaszokat! Hát, igen, én is szeretnék valami csodatortát készíteni, de a konyhában nem igazán jeleskedem. Elképzeléseim sokszor vannak, néha neki is kezdek, de általában a végeredmény nem olyan, amilyenre gondoltam :) Szóval kreatív vagyok, csak béna:) De remélem valamilyen úton-módon lesz B&B tortája a kisfiamnak! :)
2011. szept. 9. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
De szerintem tőle lehet rendelni is,van megadva neki email cím is.írj neki,ha jól láttam akkor pesti.
2011. szept. 10. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!