Hol szerezhetnék DM bababónuszos C&A-s -50%-os kupont?
Akkor szerintem csak ismerőstől.
Én is szeretnék még egyet, kettőt, ...sokat:), a sajátunkat már elköltöttem, vettem egy télikabátot a lányomnak.
A minap néztem, hogy milyen drágáért cserél gazdát a teszveszen:(
Sajnos ez nem a gazdagodáson mulik, ha valami már felesleges elszoktuk adni, mert minden olyan drága!
24500ft-böl amennyi a gyes te is tudod, hogy semmire se futja!
Pelenka 4000
Tápszer 8000
ruha, kiegészitö, játék 10000
Kaja ugye, mer nem csak tápszert eszik a gyerek, hanem gyümit zöldséget, krémtúrót stb
És ez csak a gyerek
szóval sajna ma nehéz egy gyereket megfelelően ellátni, ha nem adsz el dolgokat a vaterán, legalább azt ami már nem kell.
Van akinek pont a C&A vásárlási utalványból vesz a babának tápszert.
Bocs ezért a kemény hozzászólásért.
Nagyon nehéz világot élünk ma!
Utolsónak.Be kell menni egy dm-be, a születési anyakönyvi kivonattal azt be kell mutatni majd kitölteni a jelentkezési éapot. Aztán mindig küldenek valamit. Ezt a c&a-sat is, meg másféle kuponokat is mindenféle babacuccra.
Kérdezőnek. Szerintem nem sok esély van rá pluszban szerezni ilyet. Hiszen midenkinek érdeke, hogy felhasználja.
Az ikerbabás anyukának: csak akkor fogsz kapni, ha a babáid még nem múltak el 1 évesek. Addig lehet regisztrálni. Remélem még nem csúsztatok le róla.
Nagyon jó dolog egyébként nem csak C&A-s kupont adnak, hanem pelusokra, popsitörlőkre kedvezményt, a baba 1 szülinapjára apró ajándékot postán (előke) és még később is küldenek különböző kuponokat. Persze nem olyan nagy értékűt, mit a C&A (abból kettő van összesen), de azért minden figyelmesség jól esik az embernek.
Egy pl 7ezer forintos kabátka esetében nem igazán sok 1000 Ft egy 50%-os kuponért szerintem.
Én spec 900-ért adtam el. Abból vettem használt ruhát a kislányomnak a drága új helyett, a vevő is jól járt, én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!