Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oviban használatos apró...

Oviban használatos apró tömörgumi állatkákat hol szerezhetnék be?

Figyelt kérdés

Annyira imádja a lányom. Tudjátok, amivel a nagyokat pl számolni tanítják. Vannak belőle fejlettebb verziók: egy dobozban sokféle állat, kisebbek és nagyobbak, többféle színben. Van járművesben is. Úgy szeretnék venni neki, de nem találok a neten.

Vannak esetleg óvodák ellátására szakosodott cégek?

2012. nov. 20. 13:02
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

No megtaláltam:

[link]

Ez nekem jó, mert egy barátnőm kint él Angliában, és december közepén jön haza. Ő el is tudja hozni. Ha neked elég 36 db (72 db-os szettben árulják ott is), akkor szívesen átadom neked a csomag felét.

A kinti ár egyébként 14.99GBP, ami átszámítva 5.200 Ft körül van.

Ja, és "Learning Resources" a márkanév. :-)

2012. nov. 24. 22:57
 22/37 anonim ***** válasza:

Találtam egy oldalt, ahol még olcsóbb: www.worldwideshoppingmall.co.uk. Innen fogom megrendelni, mert szeretném még megvenni a járműves szettet is, és találtam egy nagyon cuki macis szettet, amit szintén meg akarok venni, mert az én kislányom pedig a macikért rajong.

[link]

Ha teljes szettet szeretnél venni, 72 db-osat, és biztosan kell, akkor rendelek eggyel többet az állatos szettből, és itthon át tudod venni.

[link]

11.36 font az ára, plusz a postaköltség fele 2.25, vagyis 4.800 Ft.

2012. nov. 25. 00:33
 23/37 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szuper, az állatosak körül bármelyik érdekelne (amiben hal is van vagy a háziállatos), írd meg a bankszámlaszámodat és előre átutalom a pénzt! A 72 db-osat preferálom. Hol laksz? Én a IX. kerületben lakom és a VII.-ben dolgozom. Ha tudnád postázni vagy futárral küldeni, akkor a szállítási költséggel növelt összeget utalnám!

Ezer hála előre is!!

2012. nov. 25. 19:01
 24/37 anonim ***** válasza:

Egyelőre ne utalj, majd ha hazaért, akkor megbeszéljük, hogy hogy jut el hozzád!

Ezt a kétfélét lehet kapni:

[link]

[link]

Melyiket rendeljem? A második picivel drágább.

2012. nov. 25. 20:26
 25/37 anonim ***** válasza:
XVII. kerületben lakunk egyébként.
2012. nov. 25. 20:27
 26/37 A kérdező kommentje:
Igazából az Amazon oldalán volt az, amire a kislányom vágyik (logopédusnál játszott vele), de a másik fajta is jó lesz. Amit utoljára belinkeltél, az a kettő szerintem ugyanaz, így akkor inkább az olcsóbbat választom. Köszönöm, hogy segítesz megszerezni!
2012. nov. 25. 21:02
 27/37 anonim ***** válasza:

Ez a kettő ugyanaz, erre gondolsz? Csak ahonnan rendelem, ott nem az állatokat, hanem a dobozt fényképezték le, de ugyanúgy anya és kicsinye szett!

[link]

[link]

2012. nov. 25. 21:27
 28/37 A kérdező kommentje:

Én azt hittem, hogy amit a 24-es válaszodban írtál, az a kettő ugyanaz, de már látom, nem így van, mert látszik a vödörben a nyuszi füle. :) Szóval ez lesz az én célpontom:

[link]

2012. nov. 25. 22:16
 29/37 anonim ***** válasza:

Igen, az anya és kicsinye szettnek "Friendly Farm Animal Counters" a neve, akkor azt rendelem. Én is végül csak annál és a 4 színű macicsomagnál maradtam.

Jelentkezem, amint hazaérnek a csomagok! (Dec. 10-i héten jönnek.) :-)

2012. nov. 25. 23:25
 30/37 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, tényleg!! Köszönöm!
2012. nov. 26. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!