Gyerekszáj? Van jó történetetek? Vicces sztoritok?
most olvastam rengeteget, de azok elég régiek voltam már, hátha van frissebb sztori :)
nekem öcsém egyik 'beszólása' jutott hirtelen eszembe:
valami rosszaságot csinált, mire megkérdeztem tőle, hogy 'honnan veszed ehhez a bátorságot' mire ő nagy szemekkel rám néz, és holt komolyan kijelenti 'a zsebemből'... hát a dorgálásból hatalmas nevetés lett :)
Egy korábbi válaszoló vagyok, aki szánkón vitte a kisfiát oviba a szélben:)
Tegnap nézi a kisfiam a Faringopront reklámját, amiben a kisfiú lefesti az apukáját, és a végén megkérdezi, ugye, hasonlít? Erre a kisfiam halkan megjegyzi: egyáltalán nem...
Ismeritek a mit misz a kishajyó játékot? Adott betűvel vagy szótaggal kezdődő szavakat kell találni. Nálunk ez legutóbb így zajlott.
- Mit visz a kishajó "hu"-val? (Gondoltam, husilevest, épp azt ette, de nem:)
- Hút. Az egy madár. Olyan mint a bagoly, csak nem hasonlít rá.
(Most esik le, az uhura gondolhatott. Na mindegy most már :))
13-as vagyok.
1,5 éves volt a kisfiam ezen a télen amikor leesett az 1. hó. Gyorsan kivittem az erkélyre Őt, és onnan néztük.
Kisfiam nézte a lehulló hópelyheket és megszólalt: "Óhhh szösz"
Óvőnéni vagyok.
3 éves kislánynak bárányfelhőket mutat a kolléganőm.
Mikor megérkezek az udvarra, a kislány odaszalad hozzám és felmutat az égre: - Nézd, tehén! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!