Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekszáj? Van jó történetete...

Gyerekszáj? Van jó történetetek? Vicces sztoritok?

Figyelt kérdés

most olvastam rengeteget, de azok elég régiek voltam már, hátha van frissebb sztori :)

nekem öcsém egyik 'beszólása' jutott hirtelen eszembe:

valami rosszaságot csinált, mire megkérdeztem tőle, hogy 'honnan veszed ehhez a bátorságot' mire ő nagy szemekkel rám néz, és holt komolyan kijelenti 'a zsebemből'... hát a dorgálásból hatalmas nevetés lett :)

2012. nov. 19. 11:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom 3 éves.

Igy szolt valamelyik nap..anya gondoltam egyet terveztem egyet..

megkérdezem tőle és mit gondoltál teveztél??

Hát hát nem is tudom...elfelejtettem...)

de honnan szedi ezeket a szavakat?:-)Nem semmi..

De majd ha eszembe jut valami konkrét akkor irom..

van rengeteg))

2013. febr. 13. 11:08
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

3 éves fiam van

Mindig leveszi a zokniját, amiért én mérges vagyok. Mondom neki szombaton:

- Válassz! Vagy felveszed a zoknit vagy harisnyát adok rád!

- Inkább zoknit kérek!

Húzzuk a zoknit, mire epésen megszólal:

- Most már boldog vagy, anya?!

A keresztapjával játszottak, karámot építettek az állatoknak. Valamin bedurcizta magát, és hallom, hogy mondja a keresztapjának, hogy nincs az oroszlánnak semmije! Se lába, se füle. Kérdezi a keresztapja: Farka sincs? Mire a fiam: Farkas???

Orvosnál voltunk, és egy nagyon kedves barátunk jött értünk, hogy kivigyen bennünket a vasútállomásra. Öltöztetem a gyereket, ő meg kérdezget:

- Most hova megyünk. Haza?

- Igen, megyünk haza. Tibi bácsi kivisz bennünket az állomásra, vonattal megyünk.

Mire a gyerekem körülnézett és büszkén kijelentette:

- Tibi bácsi nem az apukám ám! Ő anya barátja!

2013. febr. 13. 11:32
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
ÓÓÓÓÓÓ Nekem nagyon poci volt a fiam mikor vittem bicikili ülésen és énekelt de még alig bírt énekelni.ÉNEK ugye,hogy ismerjük az az egy fontos legyetek jók most stb,stb na az Én pici Csabikám AZS AZS ED FONYTOS JEGYEN EGY LOMPOS és ez nagyon hangosan a biciklin áááááááááááááááááá nem volt égő sztem azt hitték,hogy anyuka kivan éhezve :-))))))))))))))))))))
2013. febr. 13. 11:44
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon édes kis beszólások..:-))

nekünk is van pár 2,5 éves lányomtól:

-Ne engem puszilj, menj, és csókolgasd apát..., én nem szeretem a puszit, csak az ölelést..:-))

-Ennél az esetnél még olyan 2év 1-2 hós volt:

Nyaggatom, hogy jöjjön ki a fürdővízből, mert kész a fincsi pizza, éhes vagyok:

Anya, te menj csak vacsizni, majd én kimászol a kádból...(Na még csak az kéne...)

-1-2 hete nagyot zakózott, és iszonyú ijesztően felpuklisodott a homloka, irány a Baleseti...

A doki kérdi mi történt, mondom, majd a kislányom is megszólal:Anya, nagyon pánikos...:-DDD

(és milyen igaza volt...iszonyúan megijedtem, alig tudtam a telóba a férjemnek elmondani, hogy mi volt...)

-Férjemmel kettesben sokat főznek, aminek fontos kelléke a kötényük.

Én nem főzök köténybe, erre a minap kijön, és összecsapja a kezét: Atyavilág Anya! Kötény nélkül hogy főzöl??

-Állunk a közértben, és az előttünk lévő idős bácsinak kicsusszan egy büfi, mire lányom:

Anya, itt fúrnak..:-DD

hát még sorolhatnám...de nem akarom foglalni a helyet..:-))

2013. febr. 13. 13:01
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Ma reggel nagyon fújt a szél nálunk az utcában, a kisfiamat, aki négy éves, szánkón húztam az oviba.

Alig 10 mp-e ült a szánkón, amikor megszólalt, hogy nagyon fúj a szél, nem kap levegőt:)Erre megfordítottam a szánkón, úgy mentünk inkább. Odaérünk az ovi elé, és közölte:

"Köszönöm anya, hogy így hoztál ide, nem fulladtam meg..."

2013. febr. 13. 13:05
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

LÁnyom még nem volt 3 éves:

Doki vizsgálja, hallgatta éppen a hátát. Lányom hátranézett a válla felett és megkérdezte: Na, van valami?! Doki kb köpni-nyelni nem tudott először, aztán nevetve mondta neki, várj még, nem végeztem!

Sétáltunk a Balaton partján, láttunk egy vitorlást, amin egy kötélen volt egy csomó háromszögletű zászló. Mentünk el mellette, épp akkor szállt be az egyik tulaj, erre jó hangosan megszólalt a lányom: Anyu, odanézz azon a hajón mennyi ruha van!!! A pasi hátranézett, jót nevetett és közölte :Ja, kiteregettünk! :-)

Fiamat tegnap kicsit megpörgetem az ölemben, és huppantunk az ágyra. Hát kicsit megszédültem én is, mikor leért nézett pár másodpercig, és felkiáltott: Anya, odanézz mit csinál a házunk!!! :-) Aztán közölte hogy MÉÉÉG! :-) (2,5 éves)

2013. febr. 13. 14:01
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Anya, én azért szeretlek téged, mert te vagy a legslegeslegvilágon az anyukám!!
2013. febr. 14. 11:47
 28/36 anonim ***** válasza:
100%

18. vagyok. Legújabb kedvencünk:

Mesél valamit, végszóként megkérdezi: "Tudtad, anya?"

Mondom: "nem, nem tudtam".

A válasza: "Akkor most már tudod." :)

2013. febr. 16. 21:35
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

24 vagyok, nálunk is "termett" egy új tegnap:

Apjának mondja:

-Apa, nekem milyen szürke a hajad...

-Hát igen kislányom, Apa őszül...:-/

-Ne félj Apa, én is szülök...:-DDDD

Hát reméljük, de még várjunk vele egy kicsit...:-D

2013. febr. 17. 08:09
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

utolsó voltam:

rosszul írtam:

Apa NEKED milyen szürke a hajad...

2013. febr. 17. 08:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!