Gyerekszáj? Van jó történetetek? Vicces sztoritok?
most olvastam rengeteget, de azok elég régiek voltam már, hátha van frissebb sztori :)
nekem öcsém egyik 'beszólása' jutott hirtelen eszembe:
valami rosszaságot csinált, mire megkérdeztem tőle, hogy 'honnan veszed ehhez a bátorságot' mire ő nagy szemekkel rám néz, és holt komolyan kijelenti 'a zsebemből'... hát a dorgálásból hatalmas nevetés lett :)
Kislányom 3 éves.
Igy szolt valamelyik nap..anya gondoltam egyet terveztem egyet..
megkérdezem tőle és mit gondoltál teveztél??
Hát hát nem is tudom...elfelejtettem...)
de honnan szedi ezeket a szavakat?:-)Nem semmi..
De majd ha eszembe jut valami konkrét akkor irom..
van rengeteg))
3 éves fiam van
Mindig leveszi a zokniját, amiért én mérges vagyok. Mondom neki szombaton:
- Válassz! Vagy felveszed a zoknit vagy harisnyát adok rád!
- Inkább zoknit kérek!
Húzzuk a zoknit, mire epésen megszólal:
- Most már boldog vagy, anya?!
A keresztapjával játszottak, karámot építettek az állatoknak. Valamin bedurcizta magát, és hallom, hogy mondja a keresztapjának, hogy nincs az oroszlánnak semmije! Se lába, se füle. Kérdezi a keresztapja: Farka sincs? Mire a fiam: Farkas???
Orvosnál voltunk, és egy nagyon kedves barátunk jött értünk, hogy kivigyen bennünket a vasútállomásra. Öltöztetem a gyereket, ő meg kérdezget:
- Most hova megyünk. Haza?
- Igen, megyünk haza. Tibi bácsi kivisz bennünket az állomásra, vonattal megyünk.
Mire a gyerekem körülnézett és büszkén kijelentette:
- Tibi bácsi nem az apukám ám! Ő anya barátja!
Nagyon édes kis beszólások..:-))
nekünk is van pár 2,5 éves lányomtól:
-Ne engem puszilj, menj, és csókolgasd apát..., én nem szeretem a puszit, csak az ölelést..:-))
-Ennél az esetnél még olyan 2év 1-2 hós volt:
Nyaggatom, hogy jöjjön ki a fürdővízből, mert kész a fincsi pizza, éhes vagyok:
Anya, te menj csak vacsizni, majd én kimászol a kádból...(Na még csak az kéne...)
-1-2 hete nagyot zakózott, és iszonyú ijesztően felpuklisodott a homloka, irány a Baleseti...
A doki kérdi mi történt, mondom, majd a kislányom is megszólal:Anya, nagyon pánikos...:-DDD
(és milyen igaza volt...iszonyúan megijedtem, alig tudtam a telóba a férjemnek elmondani, hogy mi volt...)
-Férjemmel kettesben sokat főznek, aminek fontos kelléke a kötényük.
Én nem főzök köténybe, erre a minap kijön, és összecsapja a kezét: Atyavilág Anya! Kötény nélkül hogy főzöl??
-Állunk a közértben, és az előttünk lévő idős bácsinak kicsusszan egy büfi, mire lányom:
Anya, itt fúrnak..:-DD
hát még sorolhatnám...de nem akarom foglalni a helyet..:-))
Ma reggel nagyon fújt a szél nálunk az utcában, a kisfiamat, aki négy éves, szánkón húztam az oviba.
Alig 10 mp-e ült a szánkón, amikor megszólalt, hogy nagyon fúj a szél, nem kap levegőt:)Erre megfordítottam a szánkón, úgy mentünk inkább. Odaérünk az ovi elé, és közölte:
"Köszönöm anya, hogy így hoztál ide, nem fulladtam meg..."
LÁnyom még nem volt 3 éves:
Doki vizsgálja, hallgatta éppen a hátát. Lányom hátranézett a válla felett és megkérdezte: Na, van valami?! Doki kb köpni-nyelni nem tudott először, aztán nevetve mondta neki, várj még, nem végeztem!
Sétáltunk a Balaton partján, láttunk egy vitorlást, amin egy kötélen volt egy csomó háromszögletű zászló. Mentünk el mellette, épp akkor szállt be az egyik tulaj, erre jó hangosan megszólalt a lányom: Anyu, odanézz azon a hajón mennyi ruha van!!! A pasi hátranézett, jót nevetett és közölte :Ja, kiteregettünk! :-)
Fiamat tegnap kicsit megpörgetem az ölemben, és huppantunk az ágyra. Hát kicsit megszédültem én is, mikor leért nézett pár másodpercig, és felkiáltott: Anya, odanézz mit csinál a házunk!!! :-) Aztán közölte hogy MÉÉÉG! :-) (2,5 éves)
18. vagyok. Legújabb kedvencünk:
Mesél valamit, végszóként megkérdezi: "Tudtad, anya?"
Mondom: "nem, nem tudtam".
A válasza: "Akkor most már tudod." :)
24 vagyok, nálunk is "termett" egy új tegnap:
Apjának mondja:
-Apa, nekem milyen szürke a hajad...
-Hát igen kislányom, Apa őszül...:-/
-Ne félj Apa, én is szülök...:-DDDD
Hát reméljük, de még várjunk vele egy kicsit...:-D
utolsó voltam:
rosszul írtam:
Apa NEKED milyen szürke a hajad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!