Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekszáj? Van jó történetete...

Gyerekszáj? Van jó történetetek? Vicces sztoritok?

Figyelt kérdés

most olvastam rengeteget, de azok elég régiek voltam már, hátha van frissebb sztori :)

nekem öcsém egyik 'beszólása' jutott hirtelen eszembe:

valami rosszaságot csinált, mire megkérdeztem tőle, hogy 'honnan veszed ehhez a bátorságot' mire ő nagy szemekkel rám néz, és holt komolyan kijelenti 'a zsebemből'... hát a dorgálásból hatalmas nevetés lett :)

2012. nov. 19. 11:45
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
Fiam tegnap délben: "Anya, nem eszem, csak ülök itt, és álmodozom!" (3 éves lesz nemsokára)
2012. nov. 19. 11:48
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én mondtam a kicsi fiamnak Gabika leveted a zoknit juj nem érzed,hogy milyen hideg a lábad???És a pici bele szagul a levegőbe és azt mondja nem nem érzem .:-)))))))))))
2012. nov. 19. 11:49
 3/36 anonim ***** válasza:
92%

Kisfiam forgatja a szemét...mondom neki: ne csináld, mert felakad a szemed :-)

Erre ő: hogy-hogy? ott nincs is kampó... :-)))

2012. nov. 19. 11:56
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Fiam 2,5 éves. Amikor apa dolgozni megy, mindig ki szoktuk kísérni. Egyik nap a gyerek épp el volt foglalva valamivel, nem vette észre, hogy a párom készülődik, ezért ő bekiabált a szobába: "Apukát ki kell kísérni!" Erre a fiam: "A kukába kell pisilni???" :D
2012. nov. 19. 12:12
 5/36 anonim ***** válasza:
89%

4 éves kisfiam legókkal játszott tegnap este, valamit épített, egyszer csak megszólal:

"Úgy tűnik, ehhez nem lesz elég ennyi kocka..."

Nekem olyan furcsán hangzott a szájából az úgy tűnik szófordulat, még soha nem hallottam, hogy ezt mondaná.:)

2012. nov. 19. 12:15
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

4,5 éves

Amikor a kutyának melege van, akkor "lihegtetje a nyelvét"

Múltokor bemutatta, hogy eszik az ovistársa: fej hátradöntve, leves beleöntve. Mondtam neki, hogy nem szabad, mert leszalad a légcsövén, aztán majd fulladozik.

Újra bemutatta, és elmagyarázta, hogy ilyet nem szabad, mert "legurul a csövön és akkor aztán fuldogálhat"

2012. nov. 19. 13:53
 7/36 anonim ***** válasza:
100%

6. vagyok

Vmi egyszerűt kértem tőle, hogy csinálja meg (már nem emlékszem, de ilyen horderejű volt, hogy tegye a cipőt a helyére, stb), és hiába mondtam, hogy csinálja, csak üldögélt. Kérdeztem, hogy most mi van?

"Hát anya, én megpróbáltam, de nem sikerült, így aztán feladtam."

2012. nov. 19. 13:56
 8/36 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 4,5 éves Mama a fejére tett egy kendőt és mondja, hogy én vagyok az Arafat. Lányom utánozni akarta, de nem emlékezett már, mint mondott, így ismételte: "én vagyok a "kurufutli". :)
2012. nov. 19. 14:06
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

2,5 éves a fiam.

Pár hete apuka vitte reggel bölcsibe, segítettem öltöztetni, hoztam a kabátját, mondtam is neki szépen, hogy vedd fel a dzsekidet (mert hát gyarapodjon a szókincse, fejlődjön a beszéde: a dzseki szót nem használta akkor még) erre rávágta, gecsi. Köpni nyelni nem tudtunk, apuka 3-szor kérdezett vissza, hogy mit mondtál? Azóta hívjuk a dzsekit is kabátnak.

2012. nov. 19. 14:20
 10/36 anonim ***** válasza:
100%
Kukába pisilés nagyon erős!!! :D folyik a könnyem!!!
2012. nov. 19. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!