Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekszáj? Van jó történetete...

Gyerekszáj? Van jó történetetek? Vicces sztoritok?

Figyelt kérdés

most olvastam rengeteget, de azok elég régiek voltam már, hátha van frissebb sztori :)

nekem öcsém egyik 'beszólása' jutott hirtelen eszembe:

valami rosszaságot csinált, mire megkérdeztem tőle, hogy 'honnan veszed ehhez a bátorságot' mire ő nagy szemekkel rám néz, és holt komolyan kijelenti 'a zsebemből'... hát a dorgálásból hatalmas nevetés lett :)

2012. nov. 19. 11:45
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Jók!!!

Kisfiam 3 lesz,tologatja a traktorait,szállítmányoz velük,egyszer abbahagyja,feláll:"Na,akkor befejeztem a traktorást!"

Mit hozzon a Jézuska neked? Válasza: Karácsonyfát!!! Megzabáltam...:)

Kérsz nápolyit???-Nem,nem anya,nempolyit!

Hirtelen ezek ugrottak be,de van rengetegféle ;)

Még egy,mentem vizsgázni,mondom neki,h elmegyek vizsgázni,sietek haza.Erre ő gondolkodik,majd megkérdi:Anya,most akkor megvizsgál a doktornéni?

2012. nov. 19. 15:34
 12/36 A kérdező kommentje:

rá kellett jönnöm, hogy buszon nem jó olvasni a válaszaitokat :) érdekesen néztek mikor hangosan nevettem :)

nagyon jók, köszönöm, hogy megosztottátok velem, iszonyat jók tényleg :)

várok még azért párat :)

2012. nov. 19. 15:58
 13/36 anonim ***** válasza:
89%
1,5 évesem az anyatejet hívja "cicivíz"-nek.
2012. nov. 19. 23:00
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is mondta azt,hogy a jézuskától karácsonyfát kér.2,5 éves-
2012. nov. 20. 10:38
 15/36 anonim ***** válasza:
98%

Kutyánk vizet ivott a kis tálkájából,mire a fiam:-Anya a kutya pocsolyát eszik!:)

A rendelőben a váróban a legnagyobb csöndben jó hangosan:- Anya pukiztam és nagyon büdös van!

2012. nov. 25. 18:36
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Kersztlányom,ez már régebben volt,kb. 3 éves volt.A sógornőm kiszaladt a konyhába valamiért ő meg nézte a tévét,egy sorozat ment benne,és pont szült egy nő,ő meg kikiabált a sógornőmnek:Anya,anya gyere gyorsan,a néninek a seggéből kijött egy baba.
2012. nov. 25. 18:44
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

6 évesem kérdezte tőlem nemrég: Anya te azért lettél ekkora mert megszültél engem meg az öcsit?

reggel mondtam neki, hogy apának 3 tojást sütök neki meg kettőt, mire vitatkozni kezdett, én meg mondta neki, hogy az apja nagyobb, erre dühösen mondta, hogy de anya én is férfi vagyok!

Nemrég mamánál voltunk a mama az egy éves kisöcsivel volt elfoglalva, mire a nagy odaszólt neki: Na mama add már oda azt a gyereket az anyjának és gyere velem gyurmázni!

2012. nov. 25. 19:36
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, marha jókat írtatok! :)

Fiam 2,5 éves, ha sürgetem, vagy már többedjére mondom neki hogy jöjjön oda hozzá, akkor közli: "Jól van, jól van, jövök, máris!" Rosszabb esetben: "Nem érek rá."

A ceruzát meg rajzolónak hívja.

2012. nov. 25. 20:23
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
3,5 éves lányomat altatom délután, átölelem. Elkezdi letaszigálni magáról a karomat és kérdi: mama, téged mivel etetnek a dolgozóban?!
2012. nov. 25. 21:06
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Csúnya beszédet elkerülendő, használjuk:

A kutyafáját neki

Illetve ha valamit nem akar csinálni: Kutyafája-macskalába

Kislányom (most 2 éves) reggel bölcsibe menet az autóban valamit leejtett a kezéből: A macskafáját neki...

2013. febr. 13. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!