Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van közetetek olyan kinek azt...

Van közetetek olyan kinek azt mondták h nem lehet babája, és végül sikerült? Esetleg a donort mondták, lett végül babátok? Mi a történetetek?

Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 22:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk több doki mondta a 3. lombik után, hogy donorral próbálkozzunk, mert soha nem lesz saját gyerekünk. Kerestünk egy olyan intézetet ahol nem jöttek a donor témával, hanem arra törekedtek, hogy a legjobb sejtek keressék ki és azóta van egy 1,5 éves fiunk aki közös gyerek, nem valami idegentől van.
2012. nov. 8. 23:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyik rokonomnak mondták, hogy nem lehet babája valami hormonális okok miatt. Nem fejtette ki részletesen. Még nagyon fiatal volt mikor ezzel sokkolta a doki.... mára már boldog anyuka ő is :) természetes úton esett teherbe, meg is lepődött :)
2012. nov. 9. 06:15
 3/9 anonim válasza:
Nekem a főnököm feleségének mondták, hogy nem lehet gyereke. Azóta van egy 2 éves kisfiuk...:)
2012. nov. 9. 07:45
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,hogy írtatok!nálunk a páromnak 0 a sperma száma és abban reménykedem,hogy egyszer sikerül nekünk is természetesen,bár erre kicsi az esély.Mondta az orvosom is,hogy volt már ilyen gyermek.
2012. nov. 9. 07:46
 5/9 anonim ***** válasza:

kedves kérdező!

mi dettó ilyen helyzetbe vagyunk! a páromnak is 0 spermája van! és én sokáig reménykedtem,hogy spontán terhes leszek! nálunk augusztus 2-án derült ki ,hogy azoospermiája van és azóta se sikerült a terhesség spontán! hol tartatok a vizsgálatokban?

2012. nov. 9. 09:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Azoospermiánál ritkán de előfordul hogy olyan ok van ami orvosolható. Először ki kell deríteni az okát. Ha nem genetikai eredetű és nem sugár kezelés miatt van akkor van esély rá, hogy a bioptátumban találnak spermát és lombikkal lehet gyereketek.

1es voltam, nálunk is azoospermia van. Spontán nem lehet gyerekünk, de ez már nem is érdekel, örülök, hogy lombikkal lehetett,

2012. nov. 9. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:

utolsó lenne egy kérdésem!

a sugarazás függ ,hogy hol sugarazták? mert az én páromat is sugarazták meg kemót is kapott!! köszi ha válaszolsz!

2012. nov. 9. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ha ott sugarazták akkor biztos, hogy minden elhalt. Ha máshol sajnos akkor is valószínű, de ebben nem vagyok annyira jártas, mert minket hála égnek ez nem érintett.
2012. nov. 9. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
ja értem!! de akkor a genetika is rossz lett volna ??lenne??nem??
2012. nov. 9. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!