2-3 éves vécébe pisilö gyermeknél milyen gyakran pucolod a vécét? Minden nap?
Első körben a párod tanuljon meg kulturáltan vécét használni. Ez undorító, már bocs, de ha az én férjem így vécézne, a kezébe nyomnám naponta többször a domestos-os flakont, ha van gyerek ha nincs.
Tehát ilyen esetben naponta takarítanám a vécét.
Ha normálisan használja egy család a vécét, akkor azért felesleges naponta takarítani.
Szerintem is gusztustalan amit a férjed csinál :-S
Először tanítsd meg őt, a wc helyes használatára.
Ilyen pasi mellett minden alkalommal takarítani kell, amikor használja
1.v
Az én férjem leül itthon, pont amiatt, hogy tiszta maradjon a vécé. Nem az én kérésemre ül le, hanem ő is undorodik attól, hogy fröcsög a pisi.
minden nap takarítom a wc-t, gyerektől függetlenül. én is, férjem is képesek vagyunk "rendeltetésszerűen" használni a wc-t, ha olyan, akkor letöröljük/kitakarítjuk magunk után.
én elhűlve olvastam, hogy a férjed mit hagy maga után és ezután, hogy tisztában van vele, nem feltörli a pisijét hanem megmagyarázza, ez elég gusztustalan. üljön le a seggére, azért van a wc-n ülőke, ha így se képes tisztán tartani akkor meg takarítson fel.
nem azért mert gyerek van, hanem ennyire legyünk már igényesek magunkkal szemben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!