Mennyire szabályozzátok gyermeketek tv-nézését?
3 évesen rendszeresen néz tv-t, hétvégén reggelente, és minden este lefekvés előtt egy fél órát. Szerintem nagyon gyerekfüggő, hogy rákattannak-e a képernyőre, én is ismerek kisgyereket akit nem köt le nagyon, de az én lányom bármeddig ülne a képernyő előtt, és az nem tenne jót. Van egy jó könyv a témában: [link]
A konklúzió az, hogy mértékkel, és megválogatott műsorokkal nem gond a képernyő.Én is ezzel értek egyet.
Nem olvastam végig a válaszokat,mert már az elején kibuktam.Még hogy nem kell szabályozni egy 2 évesnél a tévézést?! Igaz ne is nézze!Én is felnőttem nélküle és nem lettem lusta kövér gyerek.Bocsi akinek nem inge ne vegye magára.Én még a 10 és 8 éves gyerekeimet is csak hétvégén hagyom tévét nézni kb egy hosszú mesét.A pici 19 hónaposnak be sem kapcsolom napközben így nem is érdekli.Annyi minden mást lehet helyette csinálni ami érdemben minőségibb,mint a butítóláda.
még ha csak teregetünk együtt vagy főzünk és ő mellettem ül a pulton és beszélgetünk az is jobb szerintem!
Senkit nem volt szándékom megbántani de ha két évesen az ember szabadjára engedi a tévézést később sem lesz könnyebb amikor tanulni vagy pakolni kellene.Az én nagy gyerekeim is tudnának egész délelőtt a tévé előtt dögleni de nem hagyom.A végeredmény, hogy jókat játszanak hármasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!