Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az alábbi két munkahely közül...

Az alábbi két munkahely közül ti melyik választanátok?

Figyelt kérdés

Van egy kisfiam két éves, bölcsibe jár, én most kezdenék el dolgozni egy komoly, stabil pénzügyi munkahelyen de csak fél évre nettó 70 ezerért, hat órában. Vagy lenne egy lehetőség hogy itthonról dolgozzak négy órában 60 ezerért. Ha az első munkahelyet vállalnám, akkor a kisfiamat csak az apuka tudná bölcsibe vinni, hogy én már korán el tudjak indulni dolgozni hogy hamarabb jöhessek haza, hogy az itthoni munkáimat is meg tudjam csinálni. Viszont ha az utolsót választom akkor mindenre marad időm.

Az első munkahely esetében lehet hogy meghosszabbítanák a munkaviszonyomat, az utolsó esetében meg lehet hogy három hónap múlva az egészből nem lesz semmi.

ti mi alapján döntenétek ebben?

2012. nov. 9. 08:46
 1/5 anonim ***** válasza:
47%
Fél évre nettó 70 ezerért napi 6 órában???ez egy komoly stabil pénzügyi munkahely????
2012. nov. 9. 08:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen az otthoni munkát vállalnám. Amúgy elárulod, hogy mi ez?
2012. nov. 9. 08:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Gondolom havi az a nettó 70, csak fél éves a szerződés. Vagy rosszul gondolom.

Hááát nem tudom, talán ezt választanám, főleg, ha van rá mód, hogy apuka vigye a kicsit bölcsibe.

2012. nov. 9. 09:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ennyi információ nem elég, hogy véleményt mondjak. Hajlok az otthoni felé, de az is számít, hogy konkrétan mi a két munka. Gondolom nem ugyanaz. Azt is mérlegelném, hogy mennyi az esélye a szerződéshosszabításnak. Mindenképpen azt választanám, ahol nagyobb az esély a hosszabb távú munkára.
2012. nov. 9. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:

A hat órás 70 ezrest, mert ott van esély a szerződéshosszabításra. Később hátha 8 óra is lehetne több fizuért. Ha apuka el tudja vinni a kicsit, akkor probléma megoldva. Nem baj az ha ő is kiveszi a részét a gyereknevelésből:)

Otthonról dolgozni 60e-ért, ráadásul teljesen bizonytalan hogy egyátalán meddig, szerintem nem. A négy óra biztos több lenne...

2012. nov. 9. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!