Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsi vagy az anyós? Ti...

Bölcsi vagy az anyós? Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Sajnos az édesanyám még aktív dolgozó és távol lakik tőlünk,de legszívesebben rá bíznám a kisfiam!Az anyós mellettünk lakik,de....Nem mindenben értünk eggyet pl.:higiénia,mikor mit ehet a gyerek,és már ő sem olyan fiatal.Hogy játszana a gyerekkel egész nap?!Ő nagyon szeretne vele lenni,de délútán még a másik 2unokája is hozzájuk jár!/sogornőm gyerekei/ A rokonok közül már megszóltak,hogy miért nem a mama vigyázz majd a kicsire!!!Januárban kezdenénk a bölcsit!

Volt már más is ilyen helyzetben?

2012. nov. 6. 13:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mennyi idős?
2012. nov. 6. 13:36
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Ideje valami extrát is kipróbálni, mint pl. a bölcsit :]]]]

Ha nem bízol meg 100%-ban az anyóssal vagy bárki másban, mert pl. nem ügyel úgy a higiéniára, ahogy te elképzeled, akkor felesleges eröltetni a dolgokat.

Én utálom, amikor anyósom megtömi a lányunkat minden sz.rral (csoki, süti, etc), főleg étkrzés előtt. 1,5 éves, nem való neki a csoki, se a töménytelen cukor...

Ezt már elmagyaráztam neki. Azóta nem is mer neki adni. Én közöltem vele, hogy ha mégegyszer megpróbálja, akkor nem vigyázzhat többé az unokájára. A férjem is egyetértett velem. Mindig viszünk gyümölcsöt magunkkal, hogy azt adja oda. Felis van szeletelve - pucolva.. mégse azt adta oda eddig.

2012. nov. 6. 13:37
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
bölcsi :))))
2012. nov. 6. 13:41
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy inkább a bölcsit választanám.
2012. nov. 6. 13:44
 5/20 anonim ***** válasza:
32%

èn imádom az anyósomat, de teljes napra nem bíznám rá. Mert a gyereknek nem tesz jót, hogy csak egy személy lásson egész nap.

ha elmúlt már 1 éves a gyerek akkor délelött bölcsi és délután anyós ha kell.

sok nagymama is csak kényszerböl fogadja az unokákat és legszivesebben csak néha napján látná öket, de bevállalnak mindent amit késöbb meg is bánnak.

pl anyám is ilyen. tesóm oda hordja ha kell ha nem a kölykeit, aztán anyámnak meg egy perc nyugta sincsen.

2012. nov. 6. 13:44
 6/20 A kérdező kommentje:
60,múlt!
2012. nov. 6. 13:46
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Bölcsi. Ha anyósom vigyáz a gyerekre (2 éves lány) tiszta katasztrófa a nap. Egész nap nem eszik mást csak csokit csokival. Még a csillárról is lóghat, mert szegény gyerekre nehogy rászóljunk.
2012. nov. 6. 13:50
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Tálaláson múlik az egész :-D

Nálunk is ilyen volt a felállás. Megbeszéltük, hogy nekünk már az nagy segítség, ha vigyáz a beteg gyerekre, mert ugye, mikor közösségbe kerül a gyerek 1 hét bölcsi - 1 hét betegség.

Mama ezt megértette, így is unokázott eleget, és a lányom is járt közösségbe.

Most már ovis (középsős), de mai napig mama vigyáz rá, mikor beteg :-D

Hidd el, egy munkahely sem díjazza, ha minden apró megfázással gyermekápolásira megy az anyuka.

2012. nov. 6. 13:50
 9/20 anonim ***** válasza:
Szerintem arra gondolt, hogy a gyerek hány éves?
2012. nov. 6. 13:51
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
mond meg a családnak, hogy nem akarod anyósodat túlterhelni, így is őt szeretnéd majd megkérni, hogy ha beteg a gyerek akkor nála lehessen, ennyi segítség is rengeteg nektek ezért választjátok a bölcsit ;)
2012. nov. 6. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!