Én speciel egyiket sem, mert az én lányomnak a műanyag konyha 2 napig tartott.
Inkább voksolok egy fa anyagú konyhára.
A múltkor volt egy hasonló kérdés,ott ezt a konyhát ajánlották az anyukák.Lementettem a linket,mert mi is ilyet akarunk majd venni.Csak dicsérték;nagyon masszív és több gyerkőc is tud vele egyszerre játszani!!!
Köszi, hogy linkeltetek! Eddig a Bon appetit és a fa gurulós van nálam talomban. De jó, hogy ezt is küldtétek, még nem is láttam eddig.
Most mennem kell, este visszanézek, van-e még valami. Köszi addig is!
A kettő közül én is az elsőt venném. Szerintem a 2. nem ér annyival többet. Bár az első webshopban is lehet venni a 2. fajtát, olcsóbban!
Mi is szetetnénk konyhát venni karácsonyra. Először házilag szerettem volna csináltatni apósommal egy régi szekrényből, de rájöttem, h nálunk fontos szempont, h könnyen áthelyezhető legyen. A fiam imád velem főzőcskézni, de a szobájában nem maradna főzni ha én a konyhában vagyok, viszont a játékonyhát se tudom folyton a konyhában tartani. Így a műanyagot csak fölkapom, oda teszem ahova kell, míg egy fát nemigen tudnék úgy mozgatni.
8. vagyok. Amit az 5. linkelt az ugyanaz, mint a kérdező elsője, csak más színben. Ha jól emlékszem tavaly, karácsonykor a müllerben akciós volt a lila, 8-9000 körüli árban. Remélem idén is lesz.
Hogy a kerekek nem jutottak eszembe mozgatásra?!?! De nem veri le a falat ha játék közben mozgatja? Mert gondolom fék az nincs rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!