Játékkonyha kisfiúnak? Nektek milyen van?
Nekünk ilyen van, nagyon meg vagyok elégedve vele. Két és fél éves volt a kisfiam, amikor vettük, jó strapabíró. Már az egyéves lányom is játszik rajta, még sosem dőlt fel.
Kedves utolsó válaszoló!
Ennek a Bon Appetit konyhának a hátsó részén mi van? Az van írva, hogy körbejárható. Igazából nekünk nem szükséges, remélem semmi fontos dolog nincs ott :)
A tűzhely világít, ahogy tekeri a gombokat, vagy kattog vagy sistereg? Csinál ilyesmit?
A tűzhely hátsó részén egy polc van, arra jó, hogy a konyhai eszközöket oda lehet pakolni, de az oldala is nyitott, szóval ha a fal mellé rakod, oldalról is ki-be tudja pakolni a dolgokat. A tűzhely gombja kattog, ahogy forgatod, ezen kívül semmilyen hangot nem ad ki, és nem is világít. Ez a kiskonyha semmi extrát nem tud, de ebben az egyszerűbb kategóriában, szerintem, a legjobb. Ha nem sürgős, érdemes várni decemberig, mert a Müllerben többször volt már akciós termék karácsony táján, tavaly én 8.000.- Ft-ért vettem.
az utolsó válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!