11/13 anonim válasza:
2.-at vesszük meg a kislányunknak Karácsonyra, csak a kávéfőző nélkül.
12/13 anonim válasza:
Mi használtan vettünk vaterán egy baby born konyhát, főzőrésszel, sütővel, tárolókkal, etetőszékkel, vasalódeszkával, vasalóval, nagyon stabil strapabíró, imádja a lányom. amiket linkeltél, azokhoz hasonló van egy ismerősünknek, elég nyekli-nyukli az egész...
13/13 anonim válasza:
Az 1. nekünk ilyen van, tavaly kapta a fiam, és a mai napig játszik vele. Stabil. Én is a müllerbe vettem 8000 ft körül.
Vettem hozzá neki szeletelhető gyümölcsöt, meg egy műanyag csöpögtetőt kistányérokkal, poharakkal, keverőkkel. Mondju ezeket évközben kapta pluszba. AJánlom neked, nagyon jó. Most 2,5 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!