Na most mit tegyek? (terhesgondozás)
hétfőn kell mennem terhesgondozásra épp délben mikor aludnia kell a 2 éves lányomnak,és nincs kire hagynom, a férjem és az anyukám dolgozik ,ezért legutolsóként anyósomnak szóltam hogy lehet kéne vigyázni az unokára.
igen ám, csak mikor utoljára nálunk volt és hazajöttem a vizsgálatról olyan, de olyan kupleráj volt a lakásban hogy sírni tudtam volna..nem híres a rendről anyósom ..minden tiszta kosz, és mocsok volt,és mint aki jól végezte dolgát szépen elment,én meg vagy 2 órán át sikáltam a lakást..
most az a kérdés, hogy inkább mondjam hogy mégse jöjjön, és vigyem magammal a lányomat az SZTK-ba, vagy mégis jöjjön el és hagyjam hogy szétrobbantsa a házat..?
nem akarok szemét lenni mert vigyáz a lányomra, de tudja hogy engem idegesít a kupleráj ( ki nem szeret egy alapvető rendet?)
de én meg inkább nem hívom fel és akkor rend marad a lakásban, de akkor a lányom hulla lesz mire hazajövünk és fáradt álmos..
a rend, vagy hogy aludjon a lányom? ( ja már ha alszik mert legutóbb se tudta elaltatni !!! )
mit tennétek most???
34 hetes kismama.
Két eset van:
1) Elviszed a lányodat a vizsgálatra és hulla lesz, mire hazaértek, majd alszik kb. 2 óra fele X ideig.
vagy
2) Átmegy az anyósod és a vizsgálatról hazaérve kaparod majd a mocskot egy 2 éves ébren lévő gyermekkel. Ami miatt még fáradtabb leszel.
Őszintén szólva, inkább az elsőt választanám. Egy 2 évest lehet már kezelni és abba az egy alkalomba nem fog belehalni, ha pl. délután 2-kor alszik el.
igen..én is erre tippeltem hogy most az egyszer a kislányom nem hal bele ha nem 1 órakor hanem 2 kor teszem le aludni.(amúgy se alszik többet egy óránál)
addigra hazaérünk a vizsgálatról, nem tart soká..
ezen agyalok már mióta..
nem vagyok tisztaság mániás és nem fontosabb a rend a lányomnál,de most hogy hamarosan jön a baba próbálok rendet tartani, és nem akarom hogy anyósom 1 nap alatt ezt tönkre vágja !
képzeld kedves utolsó, hogy múltkor nekiállt főzni kukoricát.. gondolhatod hogy nézett ki a gáz..
odaégette rendesen, a csempe a fal minden tiszta gané volt.
kiöntött valami lét a földre, feltakarítani már luxus volt, és a kislányom szépen végigtrappolt vele a szobában ,meg mindenhol..és még sorolhatnám...
amikor mi anyósomnál vagyunk én igyekszem rendet tartani elmosok magam után,de egyébként is mindig én tartom rendben az ő házát is, mert ő tesz rá hogy egérfészek van..
nem lehet más időpont.
SZTK rendelés. mindig ebben az időpontban kell mennem mert ekkor van a terhesgondozás.
a lányommal is ez volt a menet, mindig 12 : 30 ra kellett mennem és általában 13 : 30
..
szóval 13 : 30 ra végeztem.
de akkor még nem volt gond, mivel csak őt vártuk ,
de most ez nagyon rossz mert itt a lányom akire tekintettel kell lenni ..
nincs más időpont, legfeljebb az hogy nem megyek el.
mi lesz később? 2 hét és kezdődik az NST.
ott is időpont lesz, legfeljebb ott már szólok hogy nehogy délbe hívjanak be...
és ha a lányodat vinnéd anyóshoz?
Vagy annyira gáz a kérója, hogy még a gyereket se hagyod ott szívesen?
Amúgy én is ideges vagyok ha vki ilyen, de én lehet áthívnám inkább, mert az én lányom nagyon nyűgös, ha nem alszik, meg nem is szívesen vinném az SZTK-ba....
Én nem vinném az SZTK-ba.
1. Fáradt lesz a kislány, vagy ott elalszik, vagy hisztis lesz a fáradságtól.
2. Ott azért sok a beteg ember, nagyobb eséllyel kap el valamit a lányzó.
Szóval anyós+ extra takarítás inkább. Illetve nyugodtan megkérheted, hogy csak vigyázzon az unokára, nem kell főzőcskéznie, mert minden van a hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!