Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Na most mit tegyek? (terhesgon...

Na most mit tegyek? (terhesgondozás)

Figyelt kérdés

hétfőn kell mennem terhesgondozásra épp délben mikor aludnia kell a 2 éves lányomnak,és nincs kire hagynom, a férjem és az anyukám dolgozik ,ezért legutolsóként anyósomnak szóltam hogy lehet kéne vigyázni az unokára.

igen ám, csak mikor utoljára nálunk volt és hazajöttem a vizsgálatról olyan, de olyan kupleráj volt a lakásban hogy sírni tudtam volna..nem híres a rendről anyósom ..minden tiszta kosz, és mocsok volt,és mint aki jól végezte dolgát szépen elment,én meg vagy 2 órán át sikáltam a lakást..

most az a kérdés, hogy inkább mondjam hogy mégse jöjjön, és vigyem magammal a lányomat az SZTK-ba, vagy mégis jöjjön el és hagyjam hogy szétrobbantsa a házat..?

nem akarok szemét lenni mert vigyáz a lányomra, de tudja hogy engem idegesít a kupleráj ( ki nem szeret egy alapvető rendet?)

de én meg inkább nem hívom fel és akkor rend marad a lakásban, de akkor a lányom hulla lesz mire hazajövünk és fáradt álmos..

a rend, vagy hogy aludjon a lányom? ( ja már ha alszik mert legutóbb se tudta elaltatni !!! )

mit tennétek most???

34 hetes kismama.

2012. szept. 22. 21:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Bébiszitter vagy fiatalabb lányismerős, vagy barátnő?
2012. szept. 23. 10:32
 12/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, végül a férjem elviszi az anyjához,

és akkor rend marad, és tud is aludni..gond megoldva.

igaz anyósom és a szüleim is vidéken laknak,de bringával hamar kiért a férjem a busz a necces,mert az elég drága.

egyébként terhesgondozáson ahova járok ott az emeleten csak kismamák vannak, és még eddig nem találkoztam olyannal aki beteg lett volna szerencsére ez kilőve hogy a lányom elkaphatott volna valamit.

na de végül megoldódott a gond

köszi :)

2012. szept. 23. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!