Sajnos az édesanyám még aktív dolgozó és távol lakik tőlünk,de legszívesebben rá bíznám a kisfiam!Az anyós mellettünk lakik,de....Nem mindenben értünk eggyet pl.:higiénia,mikor mit ehet a gyerek,és már ő sem olyan fiatal.Hogy játszana a gyerekkel egész nap?!Ő nagyon szeretne vele lenni,de délútán még a másik 2unokája is hozzájuk jár!/sogornőm gyerekei/ A rokonok közül már megszóltak,hogy miért nem a mama vigyázz majd a kicsire!!!Januárban kezdenénk a bölcsit!
A gyerekedre kérdeztem, hogy mennyi idős. Mert én is ebben a szituban vagyok. Én úgy vagyok vele, hogy húzom még a munkába állást két éves korig, utána már szerintem megérik arra, hogy bölcsibe hamarabb beszokjon. Legalábbis remélem. Most másfél éves a kisfiam, de még nagyon anyás.
2012. nov. 6. 13:51
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,véleményeket...Én már arra is gondoltam,hogy mivan akkor ha valami történik velük pl:lebetegszik az anyós vagy az após!!Ne történjen,de...Akkor kapkodjak majd bölcsi útán vagy,hogy ki vigyázz a gyerekre?!Dolgoznom meg kell,sajnos!!!
2012. nov. 6. 13:52
13/20 A kérdező kommentje:
Ja,bocsi :))) A fiam nov.20-án lesz 2éves.
2012. nov. 6. 13:53
14/20 anonim válasza:
Akkor szerintem simán bölcsi.
2012. nov. 6. 13:54
15/20 anonim válasza:
Bolcsi. Már nekik szocializálodni kell, jot fog tenni, ha gyerekek veszik korul.
2012. nov. 6. 13:55
16/20 anonim válasza:
Bölcsi. Egész nap, a héten 5x szerintem nagyon megterhelő lehet a nagymamának, azért ezt is vedd figyelembe.
2012. nov. 6. 14:15
17/20 A kérdező kommentje:
Köszi,mindenkikek!Marad a bölcsi:)
2012. nov. 6. 14:20
18/20 anonim válasza:
Egyértelműen:bölcsi!Főként,mert írtad,hogy annyira nem díjazod anyós-mama hozzáállását.Mi is most kezdtük a bölcsit,bár bennem fel sem merült az anyós verzió.Úgy látom a válaszokból a legtöbb mama ilyen csokival tömős:)De ezen kívül is rengeteg érv szól ám a bölcsi mellett:a sok gyerek,az új élmények,mind-mind sokkal jobb hatással lesznek a gyerekre,mintha mama kényeztetné.Vágj bele bátran!
2012. nov. 6. 14:52
19/20 anonim válasza:
egyértelműen a bölcsi
nagymama majd vigyáz rá,ha beteg lesz
nálam ez nem is lenne kérdés.ha Anyukán nem dolgozott volna,akkor is bölcsibe adtam volna a fiam,nem rá.pedig benne nagyon megbízok,mindig mindent úgy csinmál,ahogy én akarom,ha bizonytalan,felhív.vicces,mert míg kisebb volt a fiam,és ő vigyázott rá,használati utasítást kellett írjak.de akkor sem terhelném ezzel,neki is megvan a dolga,háztartás stb,ráadásul kell a gyerektársaság
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!