Ti mit csinálnátok a helyemben?
Fúj de utálom ezt a mondatot: "Más is megoldotta valahogy!!!"
Ja..valószínűleg ugyan olyan segítséggel..na mindegy.
Hát figyelj.Első körben, ez egy ilyen dolog.A gyerek betegséggel nem lehet mit csinálni.Aki gyermeket vállal annak ezzel tisztában kell lennie.Én a 22 hónapos lányom mellett csak hétvégén tudok dolgozni (azt is már csak 2 hétig, mert aztán meg szülök), mert párom hétköznap dolgozik.Örülhetek, hogy ez a munka van egyáltalán.Szerintem te is egyenlőre örülj neki, hogy valamit azért tudsz dolgozni.Gyerek mellett egyébként is nehezebb, és a munkáltatók sem szeretik pont a kiszámíthatatlanság miatt.
És nem azért leszel te teljes értékű ember, mert "jó" munkahelyed van, hanem attól, hogy tisztességesen neveled a gyereked.Most már anya vagy, és sokkal több dologgal kell megbirkóznod.Emiatt ne keseredj el.Majd ha suliba megy a gyereked, vagy valamikor később még biztos lesznek lehetőségeid az életben, de ezt az időszakot ki kell bírni..
Igen, más is megoldja. Tudod hogyan? Ovi előtt beadja a kapuban a gyógyszert, aztán beadja a beteg gyereket.
Vagy: nagymama, szomszéd néni, szitter pénzért vigyáz rá. A család szekálódós fele, amennyiben nem hajlandó vigyázni a gyerekedre, befoghatja a száját. Mert más úgy oldja meg, hogy nem szekál, hanem segít. Nekem fél év múlva kell visszamennem dolgozni, de a két fiam felváltva beteg, egy hónapból 3 hetet. Komolyan, sírnivaló. 2 és 4 évesek, ebben a korban vannak, hogy mindent elkapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!