Mikortól érett egy gyermek az emeletes ágyon való alváshoz?
HÁrom éves kor alatt semmiképp nem altatnék fent, de ez nagyon gyerekfüggő.
Egyrészt kell, hogy biztonságosan tudjon fel-le mászni (még félálomban is)
Másrészt ha fél tőle, akkor ez nagyon nem jó megoldás.
Tényleg próbáljátok ki boltban.
Neked meg mi bajod? Ki kérte, hogy kommenteld az ikeáról a véleményed? Hogy te mekkora egy paraszt vagy! Miért kell ezt a stílust? Minden egyes kérdésemben akad egy ember, aki ilyen egy gyökér stílusban szól hozzá mint te.
Egyébként akár egy 10 éves gyerek is lehet lázas és hányhat... nyilván ha beteg nem altatnám benne. Ennyi erővel soha ne kapjon egy gyerek emeletes ágyat...
Az ikea pedig nem azért érdekes mert ikea, hanem mert nem igazi emeletes ágy, hanem sokkal de sokkal alacsonyabb, az alján az ágy tulajdonképpen csak egy matrac, ott nincs külön ágyrész.
Viszlát bunkó kommentelők, nem kell mára több válasz köszi!
Szia!
Nekem 4,5 éves lesz a nagyfiam, mikor emeletes ágyat kapnak az öccsével, mert érkezik a harmadik pici. Nem mondom, hogy teljesen nyugodt leszek az elején, én olyasmiben gondolkozom, hogy kezdetekben egy puha matracot teszek az ágy mellé, hogy ha kábán lemászik, vagy esik, akkor se történjen semmi.
Szerintem a 3,5 éves lányodat már altathatod felül, nem hiszem, hogy nagyobb valószínűséggel esne le, mint akár egy év múlva... Én inkább attól félek, hogy a pici felmászik a létrán majd, de úgy tudom, az ikeában lehet kapni ilyen létravédőt is.
Bocs még egy + offért... picit az utolsó válaszadó védelmére kelnék, szerintem nem rosszra gondolt, csak az ikeában a megfordítható ágy neve valóban az, hogy "kura". Pont most nézegettem, mert nem feltétlenül rossz megoldás, alacsonyabban lenne a felső felület, mint egy klasszikus emeletes ágynál, és ez megnyugtató. Nálunk csak az a probléma, hogy rettenetesen hideg a padló télen, és akármilyen vastag a matrac, a kicsit félteném a felfázástól. De ha mondjuk panelban vagy többedik emeleten társasházban éltek, én átgondolnám a helyedben. És az ára is szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!