Levennétek róla a pelust alváshoz, ha napokban érkezhet a kistesó?
22 hónapos lesz:)
Én keddre vagyok kiírva a tesóval, tegnap levettem róla ugyan alváskor a pelenkát, megbeszéltük ha kell pisilni, szól, de a bilit is bevittem neki. EGy picit bepisilt, de a többit a bilibe engedte. Bár így egy órával hamarabb ébredt, és nem is aludt vissza.
nemrég értem haza nst-ről, el is aludt hamarabb a kincsem, és apa bizony most ráadta a pelenkát. :(:(
Ha van hozzá energiátok, akkor nyugodtan.
Nekünk nem volt. :o)
Ugyanígy voltunk, középső lányom már mondogatta, hogy éjszaka sem kéri, de megbeszéltük, hogy majd ha a pici megvan, és lesz rá energiánk. Elfogadta. Egy hónapos volt a pici, amikor levettük. Két hónap telt el, most már nincsenek balesetek. Mert néha azért voltak. És hiába van vízálló alátétünk, átöltözés, ágynemű csere akkor is kell.
Igaz, hogy nekünk a nyaralás is bekavart, mert idegen helyen hiába ébredt, nem találta az utat a WC-ig. :o)
Szóval én megvártam, de ahogy érzitek. :o)
Szép szülést!
Most esett le, hogy délutáni alvásról van még csak szó, ez egyel korábbi fázis. Hát azt bevállalnám, ha ő akarja, az éjszakait nem.
4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!