B.Nikol kérdése:
Gyereknek alváshoz füldugó? A zajok miatt!
Figyelt kérdés
Kertes ikerházban lakunk anyósékkal! Külön bejárat stb.: Felső - alsó szint van elválasztva! Sajnos ők korán kelnek, és mivel nem teljesen hangszigetelt a ház és sok-sok ajtóval rendelkeznek (amelyet csapkodnak) illetve a székek húzogatása stb.: Már szóltunk többször és amennyire tudnak csöndben maradnak, de mégis jön fel zaj bőven! A kicsim jól viseli, én már kevésbé! Szerintetek adhatok a kicsinek füldugót, hogy ne keljen félnem attól, hogy felkel a zajokra reggel? Csak estére, a délutáni alvásnál nem használnánk! Szerintetek lehetséges lehet? Vannak már nagyon jó légáteresztős gyerek füldugók!2012. nov. 2. 20:15
1/14 A kérdező kommentje:
Ja nem írtam, hogy 3 évesről van szó!
2012. nov. 2. 20:16
2/14 anonim válasza:
De azt írtad, a kicsi jól viseli,csak Te nem.Akkor miért akarsz neki füldugót?
3/14 anonim válasza:
Ne viccelj! Erre a világra szülted a gyerekedet. Ott bizony zajok vannak, szomszédok, stb. ha teljes csendben nőne fel, később megőrülne a "hülye somszédoktól"...vele szúrsz ki. és lehetőleg előtte te se panaszkodj ezen, mert az is ragadós. Ezek azért nem fúró, és hasonló extrém zajoknak tűnnek, csak az élet velejárói.
5/14 anonim válasza:
Mint írta nem zavarja, tehát teljesen felesleges. Én panelban lakom a 2 gyerekemmel, na ha ide nem kell füldugó, akkor oda sem. Sőt a kisfiam 6 hónapos koráig hasfájós volt, tehát rengeteget sírt, még sem kelt fel egyszer sem a nagyobbik, ő volt egyedül aki nyugiban aludt. Reggel frissen, üdén kelt.
7/14 anonim válasza:
Ha a gyereket nem zavarja, akkor minek akarnál neki füldugót adni?!?!? Teljesen felesleges.
8/14 anonim válasza:
Szerintem csak téged zavar. Vagy ő is mondta már, hogy zavarja?
Amúgy mikor kelnek az öregek? A kicsi nem jár még oviba? Lehet, hogy nem is akkora nagy probléma, hogy ébred...
...ébredt már egyáltalán ezekre a zajokra?
9/14 Jégtánc válasza:
Szerintem is felesleges,későbbiekben zavart okozhat.Nem biztos de előfordulhat hogy majd ha nagyobb lesz,pont emiatt nem tud majd aludni .Mi panelben lakunk,ráadásul kereszteződésben.Gondolhatod.... Éjjel nappal szirénázás,éjjel fékcsikorgatások,gázfröccsök.... Nem messze a vasút,a HÉV....Lányomat egyáltalán nem zavarja..
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen én is csak elgondolkodtam, mert azért fel-fel ébred esténként és arra gondoltam a lenti wc-ajtó csapódása miatt! Még nem ovizunk, csak jövő tavasszal! Egyébként reggel 7-8 fele szokott kelni! Anyós és sógornő 6.30-kor kelnek! De após reggel 5.30 fele jön haza és az is zajjal jár, illetve a kicsi apukája is akkor megy el dolgozni! ( de ő nem csap zajt) Nyáron ment neki a ventilátor (a meleg miatt is meg alapzörejnek) és mintha jobban aludt volna emiatt, de lehet, hogy már ezt is beképzelem! Na mindegy, köszönöm!
2012. nov. 2. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!