érdemes. Nagyon jó, csak mindig jól el vissza kell zárni a dobozába, mert hamar kiszárad. Nagyon jó időtöltés, főleg ha sok forma van hozzá.
2012. okt. 31. 10:55
2/8 anonim válasza:
Szerintem nagyon jók, érdemes.
2,5 évesen ideális a kor, mi hetente többször is gyurmázunk (bölcsi mellett), a csomagban lévő kinyomók mellett mi is 'ügyeskedünk', sárgarépától a hóemberen át a szilváig, cicáig mindent csinálunk. Kisfiam nagyon élvezi, sokszor maga kéri. Egy-egy alkalom fél óra is szokott lenni.
2012. okt. 31. 10:58
3/8 anonim válasza:
Én pont a napokban vettem a bőröndöset a tescoban a lányomnak(ő is 2,5éves).
Nagyon szereti,csak mindig összeakarja gyúrni a színeket. Jó sokáig elvagyunk vele! A baj csak az hogy tényleg hamar kiszárad,jól le kell zárni!!! E miatt már dobtam ki gyurmát!
2012. okt. 31. 12:03
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor ez lesz a karácsonyi ajándék.
Szerintem érdemes.Azt a fajtát vegyétek amivel dínókat lehet, kinyomni formázni nagyon jó!
2012. okt. 31. 12:32
7/8 anonim válasza:
Én is épp ilyet rendeltem a 2 éves 9 hós lányomnak. Hétfőn rendeltem meg, kedden itt volt, 990 a szállítási költség, így 2940 ft-ot fizettem a reggelizős szettért. Nagyon korrekt szerintem, eredeti áráért, 6000 ft-ért nem vettem volna meg.
2012. okt. 31. 13:55
8/8 anonim válasza:
A lányom 2 éves, de már nagyon régóta play-doh-zunk... Naponta előszedi (nem én, hanem ő) és akkor jókat játszunk. Már ő is tudja szaggatni (nekünk vannak mini süti szaggatóink, azzal jobban tud ügyeskedni, mint az eredeti play-doh szettekkel. Azokból elég nehéz kibányászni a gyurmát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!