1 éves kisfiamnak szeretnék kreatív játékokat venni (gyurma, kréta, óriás rajzlap). Mit ajánlanátok?
Igaz mi kulfoldon elunk de a Tescoban vettem (igy gondolom otthon is kaphato) ilyen baba ceruzakat aminek van egy "gumo" a vegen es jol megtudja ragadni a kezevel a picur. Nem baj ha a szajaba veszi mert nem mergezo, babaknak lett kitalalva es egymasra is epitheto. A fiam pakolni is szerette oket egymasra. Igaz o 17 honapos volt amikor kapta. rengeteg szin van egy dobozban es itt 3£ volt ami otthon kb. 1000-1100Ft.
A masik amit a fiam nagyon szeretett 1 evesen az az osszeepitheto gumi hopehely alaku jatek volt. Ezket is pakolta, ragta... Aztan olyan 17 honaposan kezdte oket osszeepiteni. Szerette mert elenk szines volt es a kis kezeknek nagyon jo. O ezt 7 honaposan kapta de akkor csak maszott utannuk es ragta oket. 1 eves kora korul kezdte oket tanulmanyozni meg pakolni. Ezt tobb helyen is lattam jatekboltokban, crayola termek es ott talahatok ahol a ceruzak meg a festekek:
Sajnos gyurmazni a kisfiam nem szeret. Igy ebben nem igazan tudok tanacsot adni. :(
A tomy-nak van olyan kerek nagy matraca amire pici vizet kell csepegtetni, hogy nedves legyen. Vannak hozza kis pecsetelok kulombozo allakzatokkal, meg ha a baba ranyomja a kezet akkor kezlenyomat is marad rajta vagy lablenyomat stb. Ha megszarad akkor eltunik igy lehet kezdeni elolrol. Nekunk nem volt igy nem tudom mennyire jo de gondoltam megemlitem hatha erdekel:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!