Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha leírnám mit tud a gyermekem...

Ha leírnám mit tud a gyermekem, szivesen válaszolnátok rá?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék,mit gondoltok.

Ha leírnám miket tud, elolvasnád, és megtippelnéd a korát.

Mert lassan már kérdést sem lehet ide írni,mert sokan dicsekvést, mások bántását, kötekedést látnak benne:(:( annyi ilyet olvastam most

2012. nov. 5. 14:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Utolsó 3 sort leszámitva a fiam is csinálja ezeket egy ideje. Ő karácsonykor lesz 2,5 éves pont. Szerintem a tiéd is ennyi idős lehet.
2012. nov. 5. 15:28
 22/30 anonim ***** válasza:
érdekes kérdés ez. ha a szobatisztaságot nézem, akkor a keresztfiamból kindulva írhatnék 1,5 éves kort, akkor ő már nem hordott pelust. a fiam unokatesója viszont még pelenkás, jan-ban lesz 2 éves. az unokatesó mondatokban beszél 1,5 éves kora óta, de úgy, h én csak lesek, rendesen beszélgetek vele, ok, néha nem ragoz rendesen. a keresztfiam meg most kezd összekötni 2 szót, ő karácsonykor lesz 2 éves. tehát egyidősek, mégis teljesen másképp fejlődnek.
2012. nov. 5. 15:32
 23/30 anonim ***** válasza:
Először 20 hónap ugrott be.
2012. nov. 5. 15:34
 24/30 anonim ***** válasza:
Mostmár megírhatnád legalább priviben a helyes megfejtést, mert nem bírom kivárni. :-)))))
2012. nov. 5. 15:43
 25/30 anonim ***** válasza:

huhh, nagyon gyerekfüggő, hihetetlen különbségek vannak gyerek és gyerek közt, még testvéreknél is: a lányom másfél évesen két tagmondatos mondatokban beszélt (húúú, hány beszólást kaptam ezen az oldalon már ezért... de akkor is ez volt, nem érdekel a pontozás. Különben meg másban meg nem ilyen ügyi, szóval valamiben hadd legyen már ő is jó ;) hehe), kötőszavakkal, választélos szókinccsel, két évesen helyesen ragozott mindent és 4-5 éveseknek megfelelő szókincse volt, két évesen szobatiszta lett teljesen magától 1 hét alatt éjjelre nappalra... Ehhez képest a fiam most 2,5 éves, elég szép szókincse van, a kiejtése még mondhatni bőven hagy kívánnivalókat maga után, bár szintén több tagmondatos mondatokban beszél, viszont még nem szobatiszta egyáltalán és a hajlandóság sincs meg benne egyenlőre. A lányom most 4 éves és 6-7 éves szinten gyönyörűen rajzol, a fiam most jutott el oda, hogy nem a nyomhagyás öröméért kezd neki hanem konkrét céllal, de az alakzatok még korántsem hasonlítanak a kitűzött formára... viszont a normál pici legoból irtó ügyesen épít, apró és részletgazdag kirakókkal elmolyol hosszú ideig és van is sikerélménye velük, míg a lányomat az ilyen tipusú játékok egyáltalán nem is érdeklik. A lányom állóképessége gyenge (korababa volt) és kb átlagos mozgású, a fiam erős és mozgásban bőven a korosztálya előtt jár, ráadásul magas, nagy növésű, mindig idősebbnek nézik első blikkre, és gyakran ikreknek őket, pedig 17 hónap van köztük. A fiam pl volt még kettő amikor megtanult pótkerék nélkül is bicózni, a lányom most 4 évesen is még használja a pótkereket...

úgyhogy abból amit leírtál, csak sacc/kb lehet tippelni szerintem, mert annyira mások a gyerekek, hogy elképesztő.

ha mindenképp kell valamit mondai, akkor legyen kb 2 év :)

2012. nov. 5. 15:46
 26/30 anonim ***** válasza:
Én 2 év körül tippelnék. Egyébként érdekes tényleg a kérdés, hiszen a szobatisztaság és a beszéd pont az a két dolog, amiben eléggé megoszlanak a babák. Van aki 1,5 évesen szobatiszta, de még 2,5 évesen sem beszél, van aki 1,5 évesen beszél, de 2,5 évesen lesz szobatiszta és mindkettő teljesen "normális" baba. :) Az én fiam 20 hónaposan alkotta az első mondatát és majdnem 3 évesen lett szobatiszta. Én a gyermeked többi tudása alapján lőttem be a 2 évet. :D De mindenképpen ügyes a gyerkőcöd!!!
2012. nov. 5. 15:46
 27/30 anonim ***** válasza:
A beszéd és olyan szempontok alapján, hogy tud lépcsőzni, 2 évesre tippelnék, aki az átlagnál hamarabb lett szobatiszta.
2012. nov. 5. 15:47
 28/30 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 éves.
2012. nov. 5. 16:08
 29/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!!

Főleg azt,hogy nem lett vita belőle.

Egyébként 23 hónapos:):)

2012. nov. 5. 16:27
 30/30 anonim ***** válasza:
Köszi a választ! :-) Sok boldogságot!
2012. nov. 5. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!