Ha leírnám mit tud a gyermekem, szivesen válaszolnátok rá?
Kíváncsi lennék,mit gondoltok.
Ha leírnám miket tud, elolvasnád, és megtippelnéd a korát.
Mert lassan már kérdést sem lehet ide írni,mert sokan dicsekvést, mások bántását, kötekedést látnak benne:(:( annyi ilyet olvastam most
én igen. szeretem a tippelgetős kérdéseket.
Igazad van, egyből támadnak. Játszom én is a gondolattal, hogy kiírok egy ilyen kérdést, csak...
nincs értelme
mert pl kint a játszó a 1-4 éves korosztályban hatalmas különbségek vannak látom tapasztalom
Vidám,kiegyensúlyozott, állandóan mosolygós cserfes Lány
Nappalra szobatiszta egy jó ideje:)
Ügyesen firkál, és elmondja, hogy ez egy gomba. Persze nem azt rajzol, de belelát már így dolgokat:)
Gyurmázni,festeni is szeret.
Több szót is összerak már, anya,gyeje ide:)
Ügyesen tud lépcsőzni,motorozni, egyedül megbírkózik már a leves elfogyasztásával is:)A tésztaételek még gondot okoznak, de a villát is szépen hazsnálja. Ügyesen iszik pohárból.
Ismeri és használja a kérem(kér) és a köszi szót is.
Ha megyünk valahová, ügyesen köszön.
Bilizésnél már le tudja húzni a nacit, harisnyát, bugyót is.A zoknit, nadrágot,cipőt már fel tudja venni.
A kedvenc mesehőseit felismeri pl. bogyóból a legtöbb szereplőt.
Felismeri és mondja,hogy melyik utcában ki lakik, pl ha mama utcája előtt elmegyünk, akkor mondaj hogy jössz mama:)
szeret kirakózni, imád építőkkel játszani, a legtöbb puzzle-t(fogantyús)elsőre kirakja
Csak,hogy ne mindig a jót: akaratos, és néha türelmetlen. Na persze azért hiszti is van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!