Na most mit csináljak? Pelenka= ordítás=bepisilés?
Pár napja közölte,hogy neki délutáni alváshoz nem kell pelenka, bevittük a szobába a bilit, ha pisilni kell intézze le.
Első nap egy pici becsurgott neki, de a többi a bilibe ment. Tegnap viszont olyan mélyen aludt, hogy kicsit több pisi ment az ágyba, és be is kakilt a bugyiba:(:( Azt modnta, elfelejtette,hogy nincs rajta pelus.
De ma megint nem bírtam ráadni??
Mélyen alduna és nem kel fel rá? Ha ma is bepisil, adjam vissza rá, mégha "erőszakkal" is??
2 éves lesz, nappalra lassan 5 hónapja szobatiszta
igen, aludhat ennyire mélyen, illetve meg kell még tanulnia úgy aludni, hogy kontrollálja közben is a testét, ehhez idő kell
én nem adnám vissza rá a pelust, legyen elég lepedő, alatta gumilepedő, nagy levegő és hajrá! Ha ő akarja, ne törd le a lelkesedését, napról-napra ügyesebb lesz! Ha sikerül szárazan ébrednie, nagy dícséret, de akkor sem szabad leszídni, ha bepisil vagy bekakik.
Mélyen alszik.
Az én lányom éjjelente van így vele. Még reggel közli is, hogy nem pisilt be, utána mutatom neki a pisis pelust, és csodálkozik....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!