Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Na most mit csináljak? Pelenka...

Na most mit csináljak? Pelenka= ordítás=bepisilés?

Figyelt kérdés

Pár napja közölte,hogy neki délutáni alváshoz nem kell pelenka, bevittük a szobába a bilit, ha pisilni kell intézze le.

Első nap egy pici becsurgott neki, de a többi a bilibe ment. Tegnap viszont olyan mélyen aludt, hogy kicsit több pisi ment az ágyba, és be is kakilt a bugyiba:(:( Azt modnta, elfelejtette,hogy nincs rajta pelus.

De ma megint nem bírtam ráadni??

Mélyen alduna és nem kel fel rá? Ha ma is bepisil, adjam vissza rá, mégha "erőszakkal" is??

2 éves lesz, nappalra lassan 5 hónapja szobatiszta

2012. okt. 25. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

igen, aludhat ennyire mélyen, illetve meg kell még tanulnia úgy aludni, hogy kontrollálja közben is a testét, ehhez idő kell

én nem adnám vissza rá a pelust, legyen elég lepedő, alatta gumilepedő, nagy levegő és hajrá! Ha ő akarja, ne törd le a lelkesedését, napról-napra ügyesebb lesz! Ha sikerül szárazan ébrednie, nagy dícséret, de akkor sem szabad leszídni, ha bepisil vagy bekakik.

2012. okt. 25. 14:11
 2/3 anonim ***** válasza:

Mélyen alszik.

Az én lányom éjjelente van így vele. Még reggel közli is, hogy nem pisilt be, utána mutatom neki a pisis pelust, és csodálkozik....

2012. okt. 25. 16:48
 3/3 anonim ***** válasza:
En sem adnam vissza ra. Foleg igy, hogy o is szeretne anelkul alduni delutan. Latszik rajta, hogy igyekszik es o is szeretne ha sikerulne neki. Tenleg nagy levego. Mi is pont ebbe a korszakba vagyunk csak nekem 32 honapos a kisfiam. Delutani alvashoz mar nem adok ra pelust (ritkan alszik mar delutanonkent de ha alszik akkor nem keri mar a pelust) es bizony meg elofordul baleset. Orulok is, hogy van a mosogepemen 12 perces gyors mosas program mert ilyen esetekben ez tokeletes. Hiszen nem koszos csak eppen atkell kicsit mosni. Kitartast nektek de ne add vissza ra szerintem. Orulj, hogy ennyire probalkozik.
2012. okt. 29. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!