Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elhoznád az ebédet a bölcsiből...

Elhoznád az ebédet a bölcsiből, ha nem mentek aznap, de ki kell fizetni?

Figyelt kérdés
A bölcsinkben előző nap kell szólni, ha másnap nem megy a gyerek, különben ki kell fizetni az aznapi étkezési díjat. Nem is ez a gond, ha ez a szabály, hát ez a szabály. Legutóbb is úgy jártunk, hogy reggelre lett beteg a kislányom, tehát az aznapi étkezési díjunk is "kárba ment". Most is beteg, holnap így nem megy, de ki kell fizetni. Elhoznád az ebédjét ebben az esetben? (Közel lakunk.)

2012. okt. 23. 09:25
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
persze. Oviból is elhozom neki az aznapi ebédjét, ha ugye beteg lesz. Elég drága az ebéd, így elhozom. Nálunk simán ellehet hozni, sőt még mondják is, hogy vigyük el. A bölcsiből is elhoztam.
2012. okt. 23. 22:05
 22/28 A kérdező kommentje:

Felhívtam a bölcsit. Nem lehet elhozni az ebédet! Kicsit kiakadtam rajta, különösen, hogy ennyien írtátok, hogy nálatok természetes dolog.

Köszönöm, hogy ilyen sokan válaszoltatok! Szép napot mindenkinek!

2012. okt. 24. 11:13
 23/28 anonim ***** válasza:

Hm,ez gáz,h nem adják ki!!!

Nálunk is el lehet hozni,volt már,h el is hoztam,m olyan volt a kaja,amit ott nagyon szeret fiam.Sertésragu leves és dejós tészta.Hát elmondhatom,h még én is jól laktam,de tényleg annyit adtak,h csak lestem!

2012. okt. 24. 20:10
 24/28 anonim ***** válasza:
Hű ez elég érdekes.... Kíváncsi lennék, hogy mivel indokolják ezt.... Merthogy ezt a napot te fizeted.... Hmmmm.
2012. okt. 24. 20:14
 25/28 A kérdező kommentje:
Nem indokolták, csak annyit mondtak, hogy nem lehet elvinni, meg hogy ételhordóba ők nem szokták kiadni.
2012. okt. 24. 23:06
 26/28 anonim ***** válasza:
Végig olvastam a hozzászólásokat. Hát ha közel lenne az ovi lehet én is elhoznám. Kérdező és a következő hónapban nem fognak értek kompenzálni? Akkor elméletileg le kell akkor vonniuk. Hiszen nem vittétek el és a gyerek sem volt ott. Kíváncsi vagyok a válaszotokra.
2012. okt. 25. 17:40
 27/28 anonim ***** válasza:
Amikor beszól az ember, hogy a gyerek beteg, akkor csak a következő naptól van lemondva a kaja, tehát aznap, amikor először nem megy, akkor még van kaja. Ezt nem adták oda ugye anyukának. De ezt nem kompenzálják, csak azokat a napokat, amikor konkrétan ki van véve az étkeztetésből a gyerek, tehát 2. naptól.
2012. okt. 25. 19:04
 28/28 anonim ***** válasza:

Hát ez így nem fer az biztos.

Azért ha gondolod megkérdezheted finoman, hogy mégis miért nem. Mondjuk legközelebb eggyel kevesebbet fizetsz kompenzálásként, és mikor rákérdeznek miért is. Akkor hát ezért mert ki volt fizetve a beteg napon de nem hozhattad el. Azt valaki megette, és te fizetted ki. Meg ha nem is ette meg senki. Csak óvatosan. Nagyon kíváncsi lettem.

2012. okt. 26. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!