Bölcsibe fog járni a fiam, ha nekem közbe megszűnne a munkám, ki kell vennem a fiamat a bölcsiből?
november körül fogja kezdeni,26 hónapos.Új munkahelyre megyek,és sose lehet tudni sajnos "meddig tartanak igényt az emberre" ugye...
Tehát ha mondjuk ne adj isten nekem közbe megszűnne az állásom,és nem találnék 2-3hónaposn belül,akkor ki kell vennem a bölcsiből a fiamat?
Nálunk, Bp XI, akkor kellett vinni, amikor kezdett a kisfiam és 2 héten belül le kellett adni a munkáltatóit. Utána nem kérték, sőt jött a kistesó és kérdeztem, hogy ilyenkor mi van, azt mondták, hogy nem kell mégegyszer beadni, így nem lesz semmi gond, maradhat.
Egyébként értem én a rendszert, de őszintén szólva ha ki kell venni, mert elveszted a munkádat, akkor 1) a gyereket szivatják, mert az neki igenis nagyon rossz, hogy hol bölcsis, hol nem; 2) nem tudsz munkát keresni, mert a gyerekkel az öledben mégsem járhatsz interjúra :(.
De mindenesetre ezen ne parázz, mert önbeteljesítő jóslat lesz. Örülj, hogy van munkahelyed, a gyerkőc reméljük imádni fogja a bölcsit és kész. Majd aggódsz a továbbiakon, ha tényleg kirúgnak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!