Van külön kinti bölcsis cipőtök vagy abban megy mindig az udvarra, amiben aznap viszed?
Nekünk van/lesz.
Autóval járunk, így ha a bölcsi udvarán ne adj isten sáros, koszos lesz a cipő, ne abban kelljen már beültetni az autóba. Meg ha megyünk valahová hazafelé, akkor se koszos cipőben legyen. Így én őszi cipőből kettőt veszek.
mi gyalog járnánk, mert a szomszéd utcába megyünk, de jó a szempontod.
Azon filózom amúgy, hogy érdemesebb két olcsóbb cipőt venni vagy inkább vegyek egy jó minőségűt, úgyis hamar kinövi és azt az egyet hordja. félcipőben volt neki kettő, egy mászkálós meg egy a játszótérre meg ideoda, de a mászkálós alig volt a lábán, pedig nagyon szép és bánom. eladni meg töredékáron tudom kábé, ha egyáltalán. szóval lehet, jobb lett volna, ha csak egyet nyúz, de azt nagyon. viszont azért ősszel sár, latyak, miegymás. ha vizes lesz, megszárad-e hamar? vagy ezek a drágábbak már olyan tutik, hogy vízállóak is? téli csizmában is teljesen tanácstlan vagyok. tavaly egyetlen bundás bakanccsal átvészeltük a telet, de hát akkor még csak két hónapja járt :-) most meg már szalad, mászik fel mindenre, ráadásul igazi pocsolyahuszár :-DDD tudja, hogy pocsolyába csak gumicsizmába megyünk bele, mondja is, de ahogy kimondja, zsupsz, már benne is topogat a pocsolyában, ha nem kapom el időben :-DDD
Nincs, és ez eddig sosem okozott gondot.
Egyértelműena jobb kialakítású cipőt venném meg akár drágábban, hisz az egészsége múlik rajta, minthogy kettő rosszabbat vegyek csak a külcsíny miatt.
Nálunk mindenki így csinálja, összesen 28-an vannak, mindannyian abban mennek haza, amiben az udvaron voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!