Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elhoznád az ebédet a bölcsiből...

Elhoznád az ebédet a bölcsiből, ha nem mentek aznap, de ki kell fizetni?

Figyelt kérdés
A bölcsinkben előző nap kell szólni, ha másnap nem megy a gyerek, különben ki kell fizetni az aznapi étkezési díjat. Nem is ez a gond, ha ez a szabály, hát ez a szabály. Legutóbb is úgy jártunk, hogy reggelre lett beteg a kislányom, tehát az aznapi étkezési díjunk is "kárba ment". Most is beteg, holnap így nem megy, de ki kell fizetni. Elhoznád az ebédjét ebben az esetben? (Közel lakunk.)

2012. okt. 23. 09:25
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
nálunk ugyanez a rend az oviban és direkt szoltak, h ételhordoban elvihetô az ebéd. nekem ez sajnos nem jo, mert 10 km az ovi, kocsival hordom, nyilvám tôbbe kerulne átmenni érte mint a 300 ft-os ebéd, de ha kôzel lenne persze, h hazavinném.
2012. okt. 23. 11:08
 12/28 A kérdező kommentje:
Úgy látom, valaki elkezdte a lepontozást... Jelzem, én mindenkinek zöld kezet nyomtam, (vagy semmit),senkit nem pontoztam le.
2012. okt. 23. 11:12
 13/28 anonim ***** válasza:
73%
én nem hoznám el ,mert nem lene ki vigyázon a gyerekre.
2012. okt. 23. 11:41
 14/28 anonim ***** válasza:
58%

Na, elhoztátok? :)

Most komolyan, enyém szokott enni akkor is, ha beteg, és van, akinek számít a pénz.

Ki van fizetve, könyörgöm, az övé, nem tudom, miért támadnak.

Nálunk meg az a h.lye szokás van, hogy nem elég, hogy szólok az óvó néninek telefonon, még külön le kell mondani az ebédet és bemenni a nyamvadt oviba és felírni a gyereket a papírra, hogy mitől meddig nem megy. Baromi jó dolog vonszolni a beteg gyereket az oviba, amikor az orvos másik irányba van...

2012. okt. 23. 11:54
 15/28 anonim ***** válasza:
79%
Elhoznám, de nálunk nem lehet. Az a pénz röpül az ablakon. Kicsit felháborít, hogy őszinte legyek. Ikreim vannak, ha egyszerre beregednek le, az 800 forint... Nekem ez nem mindegy. Vissza sem kapom az árát.
2012. okt. 23. 11:59
 16/28 A kérdező kommentje:

Audrey80! A dolog honap esedékes. :) Úgy döntöttem, megkérdezem reggel, és ha lehet, elhozom. Majd megírom, mi lett végül. Egyébként nem semmi a procedúra, ami nálatok van, gondolom, nem kellemes.

Nem tudom, mi alapján pontoznak le mindenkit, valaki megint jól szórakozik. Számomra az is "hasznos", ha valaki azt írja, ő nem hozná el, mert épp erre voltam kíváncsi, hogy hányan gondolják így, hányan úgy.

2012. okt. 23. 12:23
 17/28 anonim ***** válasza:
nálunk azt a napot utólag jóváírják.akkor aznap nem tudják kihuzni a gyereket,de köv. hónapban látják mikor hiányzott és jóváírást kapok.
2012. okt. 23. 13:43
 18/28 anonim ***** válasza:
nálunk szinte mindenki elhozza (vidék),és meg is mondták hogy nyugodtan menjünk érte,ebből nincs gond,én még nem hoztam el,itthon vagyok,főzök minden nap,az ovis kajától meg nem vagyunk elájulva...szerintem hozd el,azt nem mondhatják hogy nem lehet!
2012. okt. 23. 15:45
 19/28 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nyugodtan hozd el, azt te tudod, hogy milyen a család anyagi helyzete, és mivel ki van fizetve az ebéd, ezért jogod van elhozni. Ha nem te hoznád el, akkor valószínűleg hazavinné valamelyik gondozónő vagy dadus. Ezzel sincs bajom jelzem, de ha anyuka be tud küldeni valakit érte, akkor végülis az ő gyerekét illeti meg. Mondjuk én sosem voltam így benn az ebédért, nem is gondoltam ilyenre. 4,5 éves kislány anyukája.
2012. okt. 23. 18:28
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor mégegy hozd el :-)

De miért a kérdés ? Félsz, hogy kibeszélnek, hogy ennyiért képesek vagytok bemenni ? Mert agyalni nem kell, mert ha meg nem mégy be, ennyi erővel úgy is kibeszélhetnek, hogy ezeknek nem számít...

TEdd ahogy neked jó, és nekik sem probléma. Márpedig nem hinném, hogy probléma, csak vigyél ételhordót.

2012. okt. 23. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!