Elhoznád az ebédet a bölcsiből, ha nem mentek aznap, de ki kell fizetni?
Na, elhoztátok? :)
Most komolyan, enyém szokott enni akkor is, ha beteg, és van, akinek számít a pénz.
Ki van fizetve, könyörgöm, az övé, nem tudom, miért támadnak.
Nálunk meg az a h.lye szokás van, hogy nem elég, hogy szólok az óvó néninek telefonon, még külön le kell mondani az ebédet és bemenni a nyamvadt oviba és felírni a gyereket a papírra, hogy mitől meddig nem megy. Baromi jó dolog vonszolni a beteg gyereket az oviba, amikor az orvos másik irányba van...
Audrey80! A dolog honap esedékes. :) Úgy döntöttem, megkérdezem reggel, és ha lehet, elhozom. Majd megírom, mi lett végül. Egyébként nem semmi a procedúra, ami nálatok van, gondolom, nem kellemes.
Nem tudom, mi alapján pontoznak le mindenkit, valaki megint jól szórakozik. Számomra az is "hasznos", ha valaki azt írja, ő nem hozná el, mert épp erre voltam kíváncsi, hogy hányan gondolják így, hányan úgy.
Na akkor mégegy hozd el :-)
De miért a kérdés ? Félsz, hogy kibeszélnek, hogy ennyiért képesek vagytok bemenni ? Mert agyalni nem kell, mert ha meg nem mégy be, ennyi erővel úgy is kibeszélhetnek, hogy ezeknek nem számít...
TEdd ahogy neked jó, és nekik sem probléma. Márpedig nem hinném, hogy probléma, csak vigyél ételhordót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!