Elhoznád az ebédet a bölcsiből, ha nem mentek aznap, de ki kell fizetni?
Figyelt kérdés
A bölcsinkben előző nap kell szólni, ha másnap nem megy a gyerek, különben ki kell fizetni az aznapi étkezési díjat. Nem is ez a gond, ha ez a szabály, hát ez a szabály. Legutóbb is úgy jártunk, hogy reggelre lett beteg a kislányom, tehát az aznapi étkezési díjunk is "kárba ment". Most is beteg, holnap így nem megy, de ki kell fizetni. Elhoznád az ebédjét ebben az esetben? (Közel lakunk.)2012. okt. 23. 09:25
1/28 anonim válasza:
Kérdezz rá, hogy elhozhatnád-e. Szerintem semmi gond, nincs belőle. Vigyél éthordót.
2/28 anonim válasza:
Ha ők azért fizettetik ki veled, hogy ne érje őket anyagi kár, hát neked is jogod van ugyanez miatt saját edényben elhozni. Kötelesek kiadni, hiszen kifizetted! És meg is tenném!
3/28 anonim válasza:
En nem hoznam el, de megteheted szerintem.
4/28 anonim válasza:
Nem szoktam, mert úgy hordják a kaját és a beteg gyerekkel nem vándorolok át a város másik végébe, de ha közel lenne, miért is ne? Kifizettétek, a tiétek. Legalább lesz mit ennie.
5/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Persze, nem a beteg gyerekkel mennék, még ha közel is van, hanem a férjem menne el érte, szabadnapos lesz.
2012. okt. 23. 09:47
6/28 anonim válasza:
Mondjuk nem lenne baj, ha reggel oda szólnál, hogy apuka menni fog az ebédert. Nálunk az volt a szabály, hogy reggel jelezni kellett es 10 ig bevinni az étel hordót
7/28 anonim válasza:
És a reggelit meg az uzsonnát is elhozod?
Ha beteg a gyerek, nem hinném hogy annyira érdekelné a bölcsis kaja...
8/28 anonim válasza:
Sosem hoztam el, de nyilván meg lehet csinálni.
9/28 anonim válasza:
2-es vagyok!
Hozd csak el nyugodtan, legalább nem kell külön agyalnod azon, hogy a picidnek aznapra mit készíts, nem kell külön pepecselned az ő ebédjével, persze minden szülő szívesen készíti, de mégis csak időbe telik. És ha a pénztárca-kíméléséről van szó, akkor sem mindegy, hogy pl. egy-két nap, vagy egy egész heti kaja ára veszett-e el.
Én bizony elhoznám, akárki akármit mond!
10/28 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképp telefonálnom kell reggel, mindíg szólok, ha nem tud menni. A reggelit és az uzsonnát nem hozám el, mert nem akarom 3x küldeni a férjem, tőlük meg nem várom el, hogy a csoportszobában tárolják az egész napi kaját. Annyira nem beteg, hogy ne egyen,köhög és folyik az orra, de így nem viszem bölcsibe, főleg, hogy én is itthon leszek holnap és a férjem is. És igen, pénztárca kímélés: így van, ahogy írod. Sajnos nem tehetem meg, hogy legyintek a pénzre. Ha egyszer lenne így, még ok, de akárhányszor ez lesz, az mindíg a semmire kiadott pénz legyen? Továbbra is köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 23. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!