Milyen benti állatot vennél5 évesnek?
Figyelt kérdés
ne legyen büdös,simogathassa és ne szőrözzön.fontos ne egér.
van egy 10hónapos is
teknősre gondoltam de azt lehet kivenni?
2012. okt. 16. 10:48
11/12 anonim válasza:
nekem sok fajta állatkám volt gyerekkoromban, és most is:)na de a te igényeidnek megfelelően max 1 amit ajánlani tudok...és ez a nimpfa papagáj!fontos,hogy kézzel nevelt legyen mikor már megveszitek! és akkor kilehet venni enyém a vállamon ült akár órákat is engedte a simogatást,sőt még puszit is adott a maga módján:)nem büdös,nem szőrös,nem harap enyém nem is csípett az akkor baba korú húgomat is szerette...
12/12 anonim válasza:
Szerintem is nimfapapagáj! :) Nagyon szép, artanyos, könnyen szelídül, beszédet is utánoz(bár ez nem túl fontos tulajdonság, viszont érdekes). Nem hullik a szőre, nem egér, nem is büdös! Ja és nem csíp, mert könnyen megszelídül, de egy ötévesnek "kisebbek az agysejtjei", mint pl. egy 10 évesnek, így nem tudná megszelídíteni, így kézzel neveltet vegyetek. Nekem is van egy, hímnemű, hófehér, szelídített(általam van kézhez szoktatva; NEM így vettem, de olyat is árulnak pl. a jofogas.hu-n, de tenyésztőnél is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!