Ha olyat akarsz ami nem büdös és nem szőrös, akkor szerintem csak a teknősbéka marad. Azt is ki szokták venni, sétál a földön egy kicsit, a gyerekek nézegetik és simogatják.
2012. okt. 16. 10:52
3/12 anonim válasza:
Teknős??? Na az nem az a fajta, amit a kicsik szeretnének.... Mellesleg büdös is. Az elvárásaiknak megfelelő állat valami plüss lesz....
2012. okt. 16. 10:53
4/12 anonim válasza:
fiam a 3. szülinapjára egy yorkit kapott. 2 hetente fürdik, így nem büdös, nyírjuk, tehát nem szőröz, mondjuk hasonlít egy egérre :)))) de nem ajánlom, mert rengeteg gond van vele. ami a fiamnak még nagy szerelem a pingvin és a ló mellett (állandó háború megy, h miért nem lehet pingvin itthon,) azok a halak. órákig képes az akváriumban elnézegetni és a többi picúr is imádja :)
2012. okt. 16. 11:02
5/12 anonim válasza:
egy törpe nyuszija van az egyik szomszédnak. nagyon cuki.:)
2012. okt. 16. 11:30
6/12 anonim válasza:
Elég sok állatot kizártál ezzel a felsorolással. Szerintem egy interaktív plüss állat felel meg nektek. Olyan helyre, ahol nem szeretik az állatokat vétek venni.
2012. okt. 16. 11:40
7/12 anonim válasza:
Teknőssel nem lehet játszani. Azt csak nézni lehet. Ugyanez a hal, azt is csak nézni.
Szerintem tengerimalac a legjobb, igaz, hogy szőrös, de a rövid szőrűnek nem hullik. Ha rendszeresen cseréled alatta a forgácsot, akkor nem büdös. Kedves, szelíd állat, pár nap alatt kézhez és gazdihoz szokik, lehet vele játszani és ami nagyon fontos, hogy éjszaka alszik (nem úgy mint a hörcsög, aki egész éjjel zörög mint a fene)
2012. okt. 16. 14:10
8/12 anonim válasza:
Igen, én is azon gondolkodtam, hogy egy teknőssel mennyire lehet játszani, simogatni szegényt. szerintem nem a legjobb gyerek mellé játszótársnak.:)
2012. okt. 16. 14:26
9/12 anonim válasza:
Nekem volt teknősöm: büdös és harap is.... Sok cucc kell hozzá, pl. vízmelegítő, mert megfelelő hőmérsékletű víz kell neki. Ki lehet venni, de pl az én kislányom tudom h fel akarná venni, megszeretgetni, de harap ás csikar is.
Tengerimalac esetleg....
2012. okt. 16. 14:37
10/12 anonim válasza:
Ha ilyen elvárásaid vannak, hát isten őrizz, hogy élő állatot vegyetek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!