Átlagosan mennyi idősen tudja egy baba megmutatni a képes könyvben a szülő által megnevezett állatot?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 20:31
1/5 anonim válasza:
mi sokat olvastunk a fimank, és kb 9 hónaposan már az alap állatokat megmutatta(kutya, macska, boci, ló), most 18 hónapos, és már ő olvassa fel nekem az állatokat, szinte az összeset:-)nevüket+hangjukat is. de nekünk rengeteg könyvünk van, mert azok a kedvencei.
2/5 anonim válasza:
Nálunk is kb.10 hónapos kora körül mutatott rá,amit kértem. Most 17 hónapos,és magától mondja az állatok nevét,és hogy melyik hogy csinál.De ezen kívül még rengeteg szót mond,persze nem mondatokban...
3/5 anonim válasza:
Egy ismerősömnek a fia 7,5 hónaposan megmutatta a babát, labdát...stb. a könyvben (állítólag).
Nem is értem, hogy mutat rá. Rátenyerel?
4/5 anonim válasza:
Na az én fiam akkor kivétel lehet, mert fogalmam sincs mikortól tudja megmutatni. Most 21hós, és talán 2-3hónapja h mutogatja. És nem azért, mert hamarabb nem ment volna neki, hanem mert amit kértünk, azt akkor tuti, h nem csinálta azért se. Aztán egyszercsak 180fokot fordult, és azóta mindent megtesz.
5/5 A kérdező kommentje:
Az én lányom rátenyerel, igen. :)
Néha téveszt, mert a pulyka és a kacsa egymás mellett van, és mindkettő madár. :)
Amúgy ő is 9 hónapos most, csak a férjem aggódik, hogy ez nem normális ennyi idősen. De én nagyon sokat olvasok neki, együtt nézegetjük a könyveket, elmondom neki, mi van a képen. És imádja. Soha egyetlen könyvet nem rágott még meg, nem is próbálja széttépni. Leül, és nézegeti. :)
2011. dec. 14. 07:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!