6 hónapos babát bölcsibe vinni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak olyan országok, ahol már 1 hónapos koruk óta berakják bölcsibe a babát, de ez engem akkor is felháborít. Nem látok bele a családi körülménybe, de a babán látszik, hogy márkás ruha és kis cipőcske van. Tényleg ennyire fontos a karrier?2012. okt. 12. 14:03
31/33 anonim válasza:
Tévedésben vagy. Egyáltalán nem hiszem, hogy az a helyes, ahogy én gondolom, de hadd ne legyen mindenkinek az a véleménye, amit te jónak látsz. És nyugodj meg, rájöttem, hogy cinikusan használtad a szupermami szót.
32/33 anonim válasza:
Véleménye mindenkinek van... viszont ahogy előadja, na az a nem mindegy. Ezen kellene a "rögtön ítélőknek" elgondolkozni.
33/33 anonim válasza:
Másfel evesen adtam a fiamat bolcsibe, ugy, hogy ha valami gond lenne, még visszalephetek...szerencsere nem volt, nagyon jol birta, nekem volt szerintem nehezebb - gyereket is neveleni, haztartast is, munkahelyet stb. mégsem bántam meg. viszont kaptam hideget, meleget, pedig mar nem féléves gyerekrol volt szo, tehat az ember sosem lehet jo.. a férjem és szuleim támogattak, tudtak hogy sszukseg van a másik keresetre is, ahol tudtak, segitettek, bizony a kivulalloktol foleg negativ kritikát kaptam, ha kértem, ha nem, nagyon rosszul esett...tényleg ne ítélj, ha nem tudod a háttteret. lehet, egy olyan munkarol van szo, amibol 3 év elég nagy kiesés, lehet, az anyuka nem az az otthon teszek-veszek tipus, lehet csak félnapos munkaidos,, barmi...szerintem az a legfontosabb, hogy kiegyensulyozott legyen az anyuka is, a baba is, és hasznosan tudjak tolteni az egyutt eltoltott idot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!