Tudom, hogy vannak olyan országok, ahol már 1 hónapos koruk óta berakják bölcsibe a babát, de ez engem akkor is felháborít. Nem látok bele a családi körülménybe, de a babán látszik, hogy márkás ruha és kis cipőcske van. Tényleg ennyire fontos a karrier?
Szerintem senkinek kivülállónak nincs joga beleszólni, hogy mit tesz a saját gyerekével. Nem a kutyára hagyja, nem egy csavargóra, hanem szakfelügyeletre bízza a gyerekét. Hogy miért, az meg az ő saját dolga.
2012. okt. 12. 15:39
12/33 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval.
Azért aki szülni megy, nem érheti meglepetés, hogy mennyit fog kapni. Aki meg 300 ezret keres, annál meg nem hiszem, hogy nem tudott félrerakni annyit, hogy minél tovább otthon tudjon maradni a gyerekével, mégha egy kicsit húzni is kell a nadrágszíjon.
2 éves múlt a kislányom, de nem megyek vissza csak jövő szeptemberben. Nem azért szültem, hogy kipipálhassam, hogy oké, gyerekszülés megvan.
Az más, aki kénytelen visszamenni, de azt én sem értem meg, akinek nem kéne, és egy ilyen pici babát bölcsibe ad.
2012. okt. 12. 15:43
13/33 anonim válasza:
12-es vagyok.
A 10-sel értek egyet, csak közbe jött válasz.
2012. okt. 12. 15:46
14/33 anonim válasza:
10-12. Gondolom nálatok sose történhetnek meg olyan váratlan események, amire rámegy a jó fizetèsből pont hogy a gyerekekre gyűjtögetett kisebb vagyon... Szégyellhetitek magatokat. A vélemény nem egyenlő azzal, hogy leszóljuk azokat, akik tökmindegy milyen okból, de másképp csináljàk.
2012. okt. 12. 15:59
15/33 anonim válasza:
10. vagyok.Nyilván nem szólnék bele senki életébe hogy miért adja be pár hónaposan, leírtam a véleményem, akinek nem inge nem veszi magára.Mindenki maga érzi jól cselekszik e, és ha úgy érzi helyén való hogy nem tölt időt a babájával hanem "szakemberekre" bízza(talán fél évesen nem szakemberre lenne szüksége, hanem Anyára), akkor kár is vitába bonyolódni.Még a kétévest is sokszor megviseli a bölcsibe kerülés.Nem külföldöt meg nyugatot kellene majmolni, mert hogy ott milyen hamar bedobják a kicsit bölcsibe.Hát aki meg százezres gyedet kap, és éhenhalásról beszél, nem értem tényleg.
2012. okt. 12. 16:02
16/33 anonim válasza:
Majd ha a 2. Gyermekedet várva eltemeted az édesanyád és megszűnik a férjed munkahelye, akkor lehet nem leszel ennyire értetlen. Néha nem àrt kitekinteni a burokból, bár tudom kényelmes abban élni. Szerintem mindenkinek kimeríti a zsebpénzét, ha el kell temetni vkit, számolni a duplán kieső jövedelmekkel... Ne haragudj, de talán megbocsájtható, hogy nem szimpatizálok a véleményeddel ezek után. Alapvetően nem szeretek kitárulkozni sem, de néha lehet tanulságos...
2012. okt. 12. 16:12
17/33 anonim válasza:
12. vagyok. Ha a 16-os válaszoló ugyanaz, aki a 300 e ft-os fizetéssel jött, azért nem ugyanaz, ha azért mész vissza, amit először írtál, mert nem adsz lejebb a színvonalból. Leírtam a véleményemet, nem kell egyet érteni, de hadd írjam már meg mit gondolok. Ha már így belemerülünk, képzeld, nekem is meghalt az apósom és voltak más gondok is, nem élek búra alatt, de meg fogjuk tudni oldani, hogy itthon maradjak, ha tetszik, ha nem.
2012. okt. 12. 16:27
18/33 anonim válasza:
Örülök, hogy vannak IGAZI SZUPERANYÁK!!!
Egyébként pont erre jó 3 évig otthon ülni, hogy kialakul az a perverzió, hogy különös örömet okoz mások elnézést, de fikázása, mert másképp alakul, másképp szervezik az életüket.
Nem tudom melyikőtök mondta azt, hogy rossza anya az... hát a rossz anya az nem ott kezdődik, hogy tökmindegy miért visszamegy dolgozni.
Boldog babázást, és kérlek ne erre tanítsátok őket!
2012. okt. 12. 16:36
19/33 anonim válasza:
Senki nem mondta senkire hogy szar anya. Ha nem reagáltál volna arra, hogy ketten azt írtuk, hogy nem mennénk vissza, hanem elfogadod, hogy másoknak fontosabb otthon lenni, mint 6 hós gyerek mellől visszarohanni dolgozni, akkor nem lenne semmi. De neked sem kéne elítélni azért, mert szeretnék a gyerekkel lenni 3 évig és ezt le merem írni egy ilyen oldalon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!