Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miket kell vinni a bölcsibe?

Miket kell vinni a bölcsibe?

Figyelt kérdés
Most voltak nálam családlátogatáson a gondozónők.Én már tudom,hogy nekünk mit kell vinni, csak kíváncsi lennék,hogy más bölcsikben miket kérnek?
2011. jún. 29. 17:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Tőlünk kérnek tisztálkodó csomagot, amiben van foly.szappan, zsepi, szalvéta, wc papír, ezeket havonta egyszer.

Ha még pelusos, akkor pelenka, popsitörlő, popsi kenőcs.

Váltó ruha, ha leeszi magát vagy bepisil stb.

Váltó cipő bentre.

Nálunk csak ennyit kell vinni. Nálatok?

Mi is most kezdtük a héten a bölcsit, egyenlőre még csak a beszoktatás megy, de ennyit mondott a vezetőnő.

Ill. ugye az orvosi igazolás, munkáltatói igazolás apa és anya részéről is, üzenő füzet, amiben leírom a kisfiam szokásait, esetleges allergiáit, milyen gyógyszert adhatnak láz esetén, a mi adataink, elérhetőségeink, ki viheti haza a bölcsiből a gyereket.

Egy fénymásolat a kötelező oltásokról a kiskönyvéből.

Ennyit mondtak eddig.

2011. jún. 29. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:

nálunk

- üzenőfüzet

- matrac

- popsitörlő

- pelenka

- benti cipő

- váltóruha

- bemutatni: oltási könyv, egészséges igazolás

a többit a bölcsi biztosítja, illetve a negyedévente 1000 ft csoportpénzből veszik

2011. jún. 29. 18:38
 3/6 A kérdező kommentje:

Amit tőlünk kérnek:

zsepi 100db, szalvéta, utántöltős folyékony szappan,popsitörlő, egy teljes csomag pelenka,popsikrém,lázcsillapító kúp, műanyag pohár,tornazsák, egy napi váltásruha:4-5 darab body vagy póló, 3-4 nadrág, 3-4 pár zokni, vékony és vastag pulcsi,üzenőfüzet,orvosi igazolás.

Pénzbe nektek mennyibe fog kerülni egy hónapba a bölcsi?

2011. jún. 29. 18:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen a benti cipőt elfelejtettem, az nekünk is kell.
2011. jún. 29. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs megszabva, hogy miből mennyit vigyünk. Ezek kellenek: váltóruha (1-1 van mindenből: pulcsi, póló, zokni, nadrág), váltócipő, pelus (naponta vittem be 4-et, de mindég maradt 1-2), popsitörlő, popsikenőcs, orvosi ig., havonta szepi, szalvéta, szappan, szobatiszta gyerekeknek WC papír. Csak az étkezést kell fizetni, az 10.000 Ft körül lenne, de kapunk rá támogatást, így csak 2500 Ft körül van havonta.
2011. jún. 29. 19:29
 6/6 anonim ***** válasza:
19.29-es vagyok. Nekünk is kellett üzenő füzet, meg munkáltatói. Érdekes egyébként, hogy egy egész csomag pelust kérnek. Csak aztán nehogy nagyon fogyjon az a csomag pelus. Bár lehet, hogy csak én vagyok bizalmatlan, de én láttam nálunk is esetet rá a bölcsibe, hogy más pelusát használták másik kisgyermeknek. Én csak ezért viszek napi 4-et, ebből nem bírnak sumákolni.
2011. jún. 29. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!