Kérlek meséljetek a 2-2,5 éves gyermeketekről?
temperamentumáról idegennel valo féleleméről mennyi idö kell mire feloldódik miket tud csinálni. mi az amire tanítod esetleg
Hagytad e már fél napra egy napra valakinél hogy viselte a gyerek és te?
terveztek e kistesot vagy már uton van?
mire vagy a legbüszkébb amit csinál?
hány cm mekkora súllyal bir és hány foga van?
98cm és 14kg 19foga van de uton az utolso fog
Lányom 2 éve s múlt szeptemberbe kész hölgyike
szeret beszélni egyre több mondatot mond erre kifejezetten büszke vagyok.
Szobatisztaság terén sehol nem állunk de ezt nem eröltetem ha készen áll csak észre veszem:D
gyönyörű szépen beállt az éjszakázása este fél 9 töl reggel fél 8 ig alszik.
még cumizik (egyet ma elhagytunk ugy vélem mindig egyet "elhagyunk a barátnőm lányánál majdcsak elfogy )
ma vigyázott rá a barátnőm(neki is van két éves lánya) nekem dokihoz kelett mennem irto büszke vagyok arra hogy se egy könnycsepp se hiszti durci ilyen és ehhez hasonló nem volt. Barátkozós . Férfiaktól orvosoktól fél sajnos remélem mihamarabb kigyógyul ebböl.
20 hetes terhes vagyok olybá tűnik lányzó lesz ö is
2 éves múlt a kislányom júliusba.
84 cm és 10 kg.
Barátságos, határozott, mindent megért, de még csak pár szót mond. Hamar feloldódik, minden érdekli. Szobatisztasággal nem állunk jól, eddig 1x sikerült bilibe pisilnie. Szépen eszik, este fél 10-10-től alszik 8-ig, délután pedig alszik 2 órát.
Hetente 2-3 x fél napra jár családi napközibe, szeret a gyerekekkel játszani. Első alkalommal sírva jöttem haza, tehát rosszul viseltem :-). Reggelente sír és nehezen enged el, de hamar megnyugszik, lefoglalja magát.
Nem tervezünk kistesót.
Sokat énekelek, mondókázok Neki.
Mindenre büszke vagyok vele kapcsolatban, imádom, úgy tökéletes ahogy van:-).
Szintén leányzó, 2,5 éves, igazi huncutka.
95cm, és 16 kg. Minden foga kint van.
Szoba, és ágytiszta, szépen eszik, iszik önállóan. Alvás gondunk soha nem volt, este 8- tól reggel 7- ig alszik. Nagyon ügyes a mozgása, szívesen próbálkozik új sportokkal. Nagy a mozgásigénye.
Határozott, erős jellem, szörnyen makacs, viszont nagyon jószívű, és gondoskodó.
Nem igazán érdekli semmi, amihez le kellene ülni (rajzolás, puzzle), még a gyurmázás, és a gyöngyfűzés az, ami viszonylag leköti.
Két- három havonta egy hétvégét tölt a szüleimnél, mindig nagyon jól érzi magát.
A legbüszkébb arra vagyok, hogy nagyon talpraesett, leleményes, nem ijedős.
Idegenekkel szemben bizalmatlan, szimpátia alapján dönt, hogy kivel mennyi ideig.
Imádja a bogarakat, és az állatokat.
A beszédfejlődéssel le van maradva, most kezdte, de minden napra jut pár új szó. Kicsit nyugodtabb, mióta ki jobban ki tudja fejezni magát, enyhült a dackorszakos őrület is.
Egyedül vetkőzik, az öltözés még nem megy.
1 éves kishúga van, és 7 hetes várandós vagyok.
2,5éves kislány. Egy ideje borzalmas akaratos,hisztis,régebben nem volt ennyire ilyen. Azért írom hogy ennyire,mert mindig is erős akarata volt! Néha képes annyira behisztizni hogy teljesen bevörösödik,ha nem az van amit ő akar::(
Idegenektől abszolút nem fél. Egész nap be nem áll a szája,nagyon könnyen barátkozik. Szépen beszél,az "r" betű még nem igazán megy. Mondókázik nagyon hamar megtanulja vagy 6-ot tud. Elsorolja a számokat 1-10ig,tudja a színeket,és a legtöbb állatot. Szeret rajzolni,mesét nézni,zenét hallgat(videó klipeket néz)gyurmázni,építeni-rombolni,mászni.
Egyedül leveszi az összes ruháját a pulcsitól a cipőig,de a felvétel még nem megy. Egyedül fogat mos(utána átmosom én is).
Mindenre nagyon büszke vagyok az egész gyerekre!:) Tesót egyenlőre nem tervezünk ,mert még ő is sok nekem egyenlőre. Volt már el nélkülem többször,nem csinált tragédiát belőle.
Sajnos a szobatisztasággal nem igazán haladunk,és elég cumis.:( Reggel este cumisüvegből issza a tejet,minden mást pohárból,és nagyon szépen eszik egyedül. Sajnos elég válogatós,és vannak napok mikor alig eszik. Bár a súlyán nem látszik!:)
110cm 20kg(55cm 4950g született),és már a háta közepéig ér a haja. Nagyon vastag és dús.
Kisfiú, 2 éves.
13 kg és 91 és fél cm (3960 grammal és 54 cm-el született). Kint van már az összes foga.
Amilyen szép és aranyos, annyira rossz kutya!:) Na jó, nem rossz, csak fél percre nem bír a fenekére leülni és minden, szó szerint minden érdekli. Az is, ami még nem az ő kezébe való.
Nagyon barátságos, nem fél az idegenektől, már hónapok óta mindenkinek köszön.
Másfél évesen hatalmas szókincse volt, 20 hónaposan kezdte mondatokká összerakni, 2 hónap múlva már több szavas mondatokban beszélt.
Nagyon szereti a gyerekeket. Szeret velük együtt játszani. Az állatokat egyenesen imádja, mindegy, hogy kutya, cica vagy tyúk. Mindegyik állatot szereti.:)
Nagyon bújós, ha nyűgös, fáradt, akkor vagy a saját vagy a mi fülünket gyűri.
És mindenben segít. Apának a férfi dolgokban és még nekem is a konyhában.:)
Hogy mire vagyok vele kapcsolatban a legbüszkébb? Nem tudok egyet kiemelni, mindenre, amit csinál, persze nem a rosszaságra, büszke vagyok.
2-3 óránál tovább nem volt rábízva még másra.
Haladó úton járunk a szobatisztasággal. Még pelusos, de már nagyon sok jelét látjuk az érettségnek.
Elég erősen fejezi ki az akaratát, kicsit hisztis, de azért kezelhető.:)
2 és fél éves lány
Senkitől nem fél,sőt talán túl barátságos is,nem kell semennyi idő,hogy feloldódjon,mindig fel van oldódva.Mindig a központban van.Folyékonyan és állandóan!!!! beszél.Mamánál szokott lenni pár órát és imádja,de nekem a már a végén hiányzik...
Nem szeret,de tud egyedül enni, a szobatisztasággal sehol nem állunk,csak este fürcsi előtt hajlandó belepisilni a bilibe...máskor nem!!!!!!!!!
Tesója nem lesz!
Mire vagyok a legbüszkébb??????Szetm az eszére :)
Piszok okos,és emiatt szétszivat! :D
Nagyon hisztis és akaratos,irányító és önfejű típus.
Mindenki imádja a cserfessége miatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!