Veletek történt már olyan, hogy az oviban felejtettétek a gyerkőcöt, hogyan, meséljétek el, mi történt?
Férjemet Papi hagyta az Oviba, elfelejtett érte menni, haza vitte az Ovónéni, és otthon át lehetett venni nála a gyereket:)
Engem Apu a piacon hagyott el, Hugi az ölében volt, énnekek a kezem fogta, nézegettet valamit, elengedte a kezem, azt hitte megyek utánna, de nem, ott maradtam. 3,5 éves voltam, nagy ilyedtség, apu megkereste anyut, Anyu a kocsiban maradt Hugival, apu meg keresett! Anyu lengyel, akkor már perfekt beszéltem a két nyelvet, oda mentem egy lengyel bácsihoz, elmondtam hogy nem találom anyut! Megkérdezte hogy néznek ki, hogy hívnak, mondtam piros kocsink van, és minden piros kocsihoz oda vitt, megtaláltuk Anyuékat!!! Lányom 3 éves, azt tudja hogy piros kocsink van, de most kezdett el beszélni, azt sem mondja meg hogy hívják! Nem is tudom mi lenne ha elveszne!
Mivel a férjem előbb végez a munkahelyen, ezért ő szokta elhozni a gyerekeket az oviból (ikrek). Viszont egy nap úgy alakult, hogy "rövid napom" volt, és én persze ki akartam használni a helyzetet, így előre megbeszéltük, hogy kivételesen én megyek a gyerekekért. Igen ám, de az utolsó percben betettek egy meetinget délutánra, így írtam egy sms-t a férjemnek (nem tudtam hívni, mert ő is tárgyalt), hogy mégis menjen a gyerekekért.
Neki viszont betelt az sms memóriája, és nem kapta meg az üzenetet. Azt hittem, a guta megüt, mikor hazamentem 5 után, és a párom meg nagy nyugiban kérdezi, hogy bementünk-e a játszótérre hazafelé, azért jöttünk-e ilyen későn...
Szegénykéim fél 6-ig ültek az oviban az óvónénivel, majd épp indultak volna haza, mikor beestünk.
Jó ciki volt, azóta is emlegetjük. :)
A barátnőmet és engem már zártak is be oviba :D
A kertet több részre lehetett osztani ahogy az épületek körül volt. Általában az oldalsó vagy legtöbbször a hátsó kertben játszottunk. Elöl láthattak a bejáratnál viszont volt a tiltott rész ami a hátsó kertből nyílt oldalra.
Azért volt tilos ott játszani mert takarásban volt és az óvónénik nem láttak minket.
Persze ez volt a kedvenc helyünk a barátnőimmel meg pár sráccal.
És egyszer ott játszottunk amikor ordibálva jöttek a szüleink meg az óvónénik felénk...mi meg nem értettük mi a baj, máskor is szöktünk már oda és nem volt belőle ekkora hiszti...
Ja az óvodát úgy nyitották ki hogy unokatesómékkal egy utcában lakott az egyik óvónéni.
//mivel nem láttak minket a csoportban azért hitték a szüleink h a másik szülő már hazavitte a gyereket - haha mobilkorszak előtti sztori//
ja húgomat másik oviból rendszeresen hazahozta az óvónéni a közeli faluba ahol laktunk - apum rendszeresen elfelejtette hazahozni munka után... szegény gyerek...:S
aztán amikor nagyobb lettem volt h én mentem inkább érte, anyum bennem jobban megbízott xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!