Hány száraz ébredés után vettétek le gyermeketekről éjszakára a pelenkát? Voltak még utána balesetek?
1 hónapra rá hogy nappalra szobatiszta lett, levettük a pelust éjszakára is.
2 hónapig egyáltalán nem pisilt be.
Most pedig szinte minden hajnalban bepisil, nem tudom azért-e hogy mélyen alszik vagy éppen fel van fázva, mert nappal is bepisil párszor.
Lehet hogy elviszem dokihoz, mert arra gondolok hogy felfázott.
Kisfiamnak minden reggel tele volt a pelenkája pisivel, mégis levettem róla. Akkor már 3,5 éves volt. A nappali szoba és ágytisztaság már majdnem 1 éve megvolt, és én úgy gondoltam ,hogy nem éjszaka pisil be hanem reggel, felkelés után egyből.
Megbeszéltük, beleegyezett. 2 hét után volt az első bepisilése, és még utána talán 3x.
Ugyanúgy, mint a 3. válaszoló.
2,5 éves korától szobatiszta, 1 hét alatt.
3 évesen vettük le róla éjjel, megbeszéltük vele. Függetlenül, hogy mindig tele volt a pelenka reggelre.
Nála is volt pár baleset, de mostmár magától ébred régóta és kimegy pisilni a wcre éjjel.
3,5 éves
Mi rögtön levettük, emlékszem, hogy hétfői napon pisilt, kakilt először a vécébe, aznap éjszaka még rajta volt, de másnap már nem. Balesetek voltak még pár hétig de nagyon ritkán.
Ovikezdéskor viszont visszatértek a balesetek, de ahogy beszokott, úgy múltak el ezek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!