Másfél éves gyermeketek mennyi mesét néz? Mit és mennyit engedtek, illetve mennyire van igénye?
Reggel, amíg megissza a tejet, addig nézheti. Rossz idő esetén a délutáni ébredés után is hagyom kicsit.
Bogyó és Babócát néz, tudja kívülről. :)
Meg a másik kedvence a Fel! című mese.
Igénye lenne rá gyakrabban is, nap közben többször be próbálkozik, de általában olyankor inkább olvasok neki. Bogyó és Babóca, vagy Anna, Peti, Gergő. Most ezek akedvencek könyvben is.
Másfél évesen még abszolút nem érdekelte a tévé. Csak akkor figyelt oda a mesére, ha énekeltek benne. Már 3 elmúlt, most se egy tv-függő szerencsére.
Ha még otthon vagy vele, inkább kösd le közös játékkal. Ha valami dolgod van, később elszivároghatsz mellőle. Inkább tanuljon meg nélküled játszani, mint rászokjon a tévére.
amikor az én lányom ennyi idős volt hogy a délelöttött a tv előtt töltötte.
mindig meg volt az adott mese ami érdekelte,akkortájt a játék nem igazán kötötte le,
amíg ő tévézett én takarítottam főztem járkáltam a lakásba beszélgettünk közbe,néha oda jött hozzám.
én hagytam.ő is el volt és én is megtudtam csinálni a dolgom.
ebéd után aludt utána mentünk sétálni,játszótérre stb,ami éppen terítéken volt.
nem lett tv függő,most 2.5 éves,most is néz tv-t és nem egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!