Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek szívtelen vagyok?

Szerintetek szívtelen vagyok?

Figyelt kérdés
Cirkusz jött a falunkba. 3.5 éves lányom szeretett volna elmenni, de ismervén hogy 10 percig sem ül meg egy helyben nem engedtem el. Nem olcsó a jegy, és hát az ablakon kidobni 3000ft-ot kicsit sokallnám. szerintetek el kellett volna engednem az apjával? Lelkiismeretfurdim van.
2012. okt. 3. 17:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Mi másik két baráti családdal a 2 éves gyerekeinket vittük el tavasszal,mi is azt hittük kidobott pénz mert mind a 3-om gyerek egy sajtkukac.

Hát tátott szájjal nézték végig közben ropiztak,szüneteben meg oda lehetett menni megsimogatni az állatokat amit szintén nagyon élveztek.Mi nem bántuk meg és kellemeset csalódtunk.

Ez most nem azért írtam ,hogy lelkifurdit okozzak neked hanem ha legközelebb megy a városba a cirkusz akkor nyugodtan vidd el,az ilyen újdonságok,szenzációk letudják őket kötni.

Addig meg a megmaradt pénzen vidd el egy játszóházba és akkor te is megnyugszol.

2012. okt. 3. 20:34
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
ezen nehogy parázz már!! Hányezer dolgot akar egy nap a gyerek, nem? Nem szabad mindig mindent megadni nekik, csak mert nyafognak érte, mert ha mindent megkapnak, olyanok lesznek mint a mostani átlaggyerekek :) Csak füttyentenek, anya ugrik, aztán olyan tinik meg felnőttek lesznek... Neked kell eldönteni, hogy mit engedsz meg és mit nem, nem neki! 3000forint különben is sok egy ilyenre.
2012. okt. 3. 20:48
 23/24 A kérdező kommentje:
Nem emlegette már később, megbeszéltük hogy tavasszal elmegyünk, addigra 4 éves lesz. Sajnálom, de én nem adhatok ki 3000 ft-ot a bizonytalanságra.
2012. okt. 4. 07:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha van rá pénz, menjen, ha nincs, ne menjen. Az csak ott derül ki, hogy az adott műsor érdekli-e annyira, hogy megüljön az ülepén.
2012. okt. 4. 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!