Most tényleg én vagyok a hülye meg szívtelen anya mert nem veszem ki a BIZTONSÁGI autósülésből menet közben a pár hónapos vagy nagyobb babámat?
Nem veled van a baj.
Én sem vettem ki menet közben egyik gyerekem, ha már nagyon sírt inkább félreálltunk és megnéztem hogy mi a baja.... Enni erővel akkor tök felesleges a hordozó és a gyerekülés.
Ismerősöm pedig beültette a gyerekét a gyerekülésbe, de nem csatolta be.... hát akkor mindegy lett volna bele sem ül.
Felelőtlenség!!!
SOHA, egyetlen alkalommal sem vettem ki menet közben.
Ennek köszönhetően meg is szokta/tanulta,hogy autóban csak és kizárólag így utazunk.
Ha extra nagy gáz volt, inkább megálltunk,éés úgy vettem ki,megnéztem pelust, vgagy nincs-e melege, nem nyomja-e a ruha.
Mindig is aszerint csináltam mindent, hogy ha egyszer kiveszem,nem fogja érteni,hogy később miért nem lehet.
Nem vagyok egy vaslédi, de nálunk a gyerekek biztonságát illtően nincs engedékenység.Semmi olyanban nem engedek,amiből ha baj lenne az visszafordíthatatlan következményekkel járna.
Jól teszed,ha nem veszed ki,ne foglalkozz mások véleményével!!!!
én is úgy gondolom, hogy inkább sírjon mint én sírjak egy karambol után...
szerintem ez nem is sírni hagyás mert ott vagy, ölelgeted, puszilgatod, stb.
nekünk az jött be, hogy kapott cumisüvegben gyenge teát és rázogattam a hordozót, már amennyire engedte a biztonsági öv. kb. 2 hónapos korában jöttünk rá erre, illetve megpróbáltuk, hogy hátha...
azóta imád kocsikázni :)
Nekünk is utálta a hordozót. Sajnos a legtöbb, még a drága hordozók is műszálas anyaggal vannak bevonva, semmit nem szellőzik és hamar kényelmetlen, befülled a gyerek háta. Lehet kapni ilyen ülésekbe jó kis betétet pont ezért.
Amúgy meg én se vettem ki soha pont azért, hogy ne is szokja meg, hamar megtanulta, hogy az autóban így kell utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!