Most tényleg én vagyok a hülye meg szívtelen anya mert nem veszem ki a BIZTONSÁGI autósülésből menet közben a pár hónapos vagy nagyobb babámat?
mi a franc az a'hordi'?
2 gyerekes anyuka vagyok, felnőtt magyar ember, ahogy te is, miért nem lehet ehhez méltóan legalább írni, ha már beszélni nem is?
bocsánat a nem hasznos válaszért, mehet a pontozás.
Megint idetalált egy okoska, aki nem képes a kérdésre válaszolni.
Gyengébb okoska kedvéért: hordi = hordozó.
Egyébként kedves kérdező maximálisan egyetértek Veled, a gyerek biztonsága az első.
Sajnos nekem is van olyan ismerősöm, aki szívbaj nélkül fogja ölben a kisfiát az autóban :(
Szerintem brutális felelőtlenség!
Persze akinek nem volt még balesete -saját vagy nagyon közeli, az nem felttlnül fogja fel.
Barátnőm kislány úgy halt meg autóbalesetben, hogy be volt kötve, egyéb hiányosság okozta.
Miért nem lehet MINDENT megtenni a gyerekünk biztonságáért?
bocs
nem feltÉtlnül fogja fel
kislányA
Csatlakozom, én sem vettem ki soha. Bár nagyon nem is volt rá szükség, mert a fiaim szerettek kocsikázni. Talán nekik is csörgedezik némi benzin az ereiben, mint nekem :)
Na meg legtöbbször lehetőség sem lett volna kivenni őket, mivel javarészt egyedül utaztam velük. Szóval ők valószínűleg megszokták, bár az elején sem lett volna rá nagyon szükség.
Érdekes amúgy, hogy a 2x2 diplomás sógoroméknál, akik évekig próbálkoztak, lombikoztak stb, még ők is lelkiismeret furdalás nélkül kivették menet közben a babájukat a hordozóból, ha sírt. Most már nagyobbak a gyerekek, de még mindig sírnak sokszor útközben...
Ismeri a KRESZT a sógornőd?
Tilos kivenni a gyerekülésből, remélem majd miközben a cickóit markolássza a gyerek jól megb@ssza a rendőr egy kis büntetéssel.
Álljon ki aki szoptatni akar. Arról nem is beszélve, hogy a jóisten sem tartja a kezedben a gyereket egy fékezésnél.
Hú hogy utálom az ostoba nőket, a sógornő sem tanult vezetni, ilyen nőt el sem vennék feleségül, léhűtő ribke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!