Szerintetek szívtelen vagyok?
Én is elengedtem volna. Pláne, hogy ő akart menni.
Az én fiam sem tud 5 percig megülni a fenekén, de ha valamit nagyon érdekesnek talál, akkor azt végigüli. És egy cirkusz szerintem biztos érdekes a gyerekek számára.
3000 Ft nem kevés egy cirkuszjegyre, nálunk a faluba időnként betérő cirkusz 1000 Ft.
Szerintem egy-két nap múlva nem is fog rá emlékezni, hogy nem mehetett el, majd tavasszal bepótoljátok:)
Ebbe nem lehet beleszólni, anyagi helyzetedet te ismered, egy dolog ami kiigazitásra szorul: ez nem kidobott pénz, erre mindig emlékezni fog.
Te is emlékszel a cirkuszra, én is és feltételezhetően mindegyikünk, tehát pénzkidobásról itt szó nincs.
Szia!Hát nem tudom,hogy elengedtem volna-e,mivel még nincsen gyerekem.De valószínű.Viszont nálunk 1 nyár alatt vagy 5 cirkusz volt a városba,így mindegyikre biztos nem engedném el ha már meglenne a lányom.
35hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!