Szerintetek szívtelen vagyok?
Ma már semmi izgalmasat nem találok a cirkuszban, már kisiskolásként is untam, de az első cirkuszra teljes egészében emlékszem, nekem is ilyen 3 éves korom körül lehetett.
Gondolj vissza a saját gyerekkorodra, ha te is emlékszel az élményre akkor ne foszd meg ettöl.
3000 ft tényleg sok. Ebben gondolom az apja jegye is benne van. Az én lányom kb ennyi lehetett, amikor először volt cirkuszban. Nagyon élvezte.
Ha elment a cirkusz, akkor már úgyis mindegy. De ha még ott van, akkor döntsd el, hogy anyagi okokból nem engeded, vagy szerinted nem bírná ki. Szerintem hacsak nem "extrán" hiperaktív a gyereked végig bírja ülni. Van szünet is és közben is ki lehet menni "járni egyet", mosdóba, büfébe. A bohócos, állatos részeket szerintem minden gyerek élvezi. Az akrobatákat, bűvészeket lehet nem annyira.
Egyébként a sok cirkusz közül szelektáni kell. Mi sem megyünk el mindegyikre, csak a Nemzetire. Lehet drágább, de színvonalasabb is. Ha másfajta cirkusz jön, akkor egyszerűen megmondom a lányomnak, hogy ez nem olyan jó, majd máskor megyünk.
Szerinem jól tetted, hogy nem engedted.
Egyrészt azért 3000 forint másra is jól jöhet. Aztán ugye Te ismered, ha nem tudja végigülni akkor minek menne el? Engem speciel sosem kötött le a cirkusz, csak arra emlékszem belőle, hogy végig kellett ülnöm mert ki lett fizetve a jegy.
Én sem vinném az én fiamat, mert tudom, hogy ő sem ülné végig. Ellenben mi elmegyünk az állatokat megnézni a cirkuszi sátor körül.
Ebből ne csinálj problémát, így döntöttél, ennyi :) Én sem adnék ki 3000 forintot egy olyan programra, amit nagy valószínűséggel nem hogy végig nem ül, de még a feléig sem. Nem azért, mert ennyi nem férne bele, de tényleg pazarlásnak érezném. Akkor inkább kitalálnék helyette más programot.
Cirkuszba még élete során sokszor elvihetitek, később valószínűleg nagyobb élmény lesz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!