Meglátogathatok nevelőszülőnél elhelyezett kisgyereket?
Figyelt kérdés
A szülő nem látogatja, senki nem szereti rajtam kívül. Én viszont a rajongásig. Nevelőszülőhöz helyezték el. Szeretném látogatni. Milyen engedélyek kellenek hozzá?2012. szept. 17. 10:53
1/6 anonim válasza:
Én úgy emlékszem,- régebben legalábbis úgy volt-, hogy nem lehet látogatni. A nevelőszülőhöz kell kötődnie nem egy idegenhez.
2/6 anonim válasza:
meg kel kérdezni igen lehet engedély kell hozzá te rokon vagy?
3/6 anonim válasza:
ha nem titokos a gyermekelheleyzés örökbefogadás akkor lehet engedéllyel látogatni második voltam engem is örökbe fogadtak ezta részét tudom
4/6 anonim válasza:
"senki nem szereti rajtam kívül. Én viszont a rajongásig"
Még visszakerülhet esetleg a saját ,vér szerinti családjához?Ha nem szeretik...akkor nem sok értelme lenne...
Örökbefogadásra nem gondoltál :-) ?
5/6 anonim válasza:
Ha jól értem, akkor nem örökbe adták, hanem nevelőszülőknél helyezték el. Ez jobbik eset, mint a nevelőotthon. Szerintem menj be a gyámügyre, akik intézték az egész családból kiemelést, és ott érdeklődj.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rokon, egy gyermekotthoni önkéntes munkám során ismertem meg.De, gondoltam örökbefogadásra, csak egyelőre nincsenek meg hozzá a feltételeim. Egy-két éven belül azonban meglesz, ezért nem akarom őt szem elől téveszteni. Két hete helyezték nevelőszülőhöz. Érdeklődni fogok természetesen a TEGYESZ-nél, az igazgató azonban szabadságon van. Csak azért írtam ki a kérdést, hogy lássam, kell-e előtte valamilyen papírt beszereznem, engedély a szülőtől, stb.
2012. szept. 17. 13:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!